ΓεροΓιοβάισα: Ιταλική συνταγή

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ιταλική συνταγή
Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει και το μενού έχει Serie A και Premier League.

Γεια σας φίλοι μου.

Εδώ είμαι και πάλι γιατί ξέρω ότι σας έλειψα. Σήμερα θα ασχοληθώ με μπαλίτσα. Πάμε λοιπόν σε Serie και Premier League.

Οι Ιταλοί είναι φιλαράκια μου. Ζω για τα ζυμαρικά, τα λατρεύω όπως και εσείς θα λατρέψετε το ταμείο που θα σας πάω.

Η Ίντερ φιλοξενείται από τη Βενέτσια και έρχεται με αέρα στα πανιά της τόσο από τη νίκη στο Champions League κόντρα στη Σαχτάρ, αλλά και την επικράτηση επί της Νάπολι που την έβαλε για τα καλά στο κυνήγι του τίτλου. Είναι πρωταθλητές και δεν αστειεύονται. Θα μπουν δυνατά και θα βγει εύκολα το 2/2 που προσφέρεται στο 1.91. Δεν θέλω άγχος, έχουμε Λαουτάρο και Τζέκο, θα μπει το γκολάκι στο πρώτο ημίχρονο.

Πάμε τώρα και στη Φιορεντίνα. Οι βιόλα έχουν ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους και δοκιμάζονται κόντρα στην Έμπολι. Το 2.20 στο διπλό είναι δωράκι. Όταν έχεις Βλάχοβιτς στη θέση του φορ, δεν πρέπει να φοβάσαι. Μεγάλο διπλό για τη Φιορεντίνα. Με ευχαριστείτε αργότερα.

Πάμε και στην Premier League. Στις 14:30 η Άρσεναλ υποδέχεται τη Νιουκάστλ. Οι κανονιέρηδες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από Λίβερπουλ και η Νιουκάστλ είναι μια ομάδα που τους δίνει ευκαιρία να ξεσπάσουν. Στο 2.25 το 1/1 και δεν θα πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Είναι κρίμα. Αν εξαιρέσουμε τον εξαιρετικό διεμβολιστή Σεν-Μαξιμέν, δεν έχει να μας προσφέρει κάτι άλλο τη φετινή σεζόν. Στήριξη σε Αρτέτα λοιπόν.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα