Έμπολι - Τζένοα 2-2: «Έσωσαν» τον βαθμό στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι

Βασίλης Μπαλατσός
Έμπολι - Τζένοα 2-2: «Έσωσαν» τον βαθμό στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι

bet365

Η Τζένοα προηγήθηκε στην έδρα της Έμπολι, οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή, όμως εν τέλει οι φιλοξενούμενοι με γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε ένα αμφίρροπο και χορταστικό παιχνίδι η Έμπολι και η Τζένοα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτος μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, όμως η Έμπολι με γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό.

Η Τζένοα βρήκε το γρήγορο γκολ στο 13'. Ο Ρικάρντο Φλαμότσι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο Ντομένικο Κρισκίτο δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έμπολι κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε δέκα λεπτά. Στο 62' ο Ντι Φρανσέσκο με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 72' ο Σιμόν Ζουρκόβσκι έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.

Η Τζένοα κατάφερε τουλάχιστον να μην χάσει το παιχνίδι, καθώς στο 89' ο Φλάβιο Μπιάνκι διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χάρισε στην ομάδα του ένα βαθμό και την ανέβασε στη 17η θέση με 9 βαθμούς, έναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τρεις περισσότερους από την ουραγό, Κάλιαρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα