Λάτσιο - Ίντερ: Ο Λουίς Φελίπε απολογήθηκε για τον πανηγυρισμό του πάνω στην πλάτη του Κορέα (vid)

Κώστας Τόπας
Λάτσιο - Ίντερ: Ο Λουίς Φελίπε απολογήθηκε για τον πανηγυρισμό του πάνω στην πλάτη του Κορέα (vid)

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Λάτσιο, Λουίς Φελίπε, θέλησε να απολογηθεί για τη στιγμή που πήγε να πικάρει τον κολλητό του και πρώην συμπαίκτη του, Χοακίν Κορέα.

Η Λάτσιο με ανατροπή κατάφερε να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη με 3-1 επί της Ίντερ και παράλληλα να σκαρφαλώσει στην θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Serie A, με 14 βαθμούς.

Με το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση με τους «νερατζούρι» ο Λουίς Φελίπε αποφάσισε ότι ήταν μια καλή στιγμή να πάει να πικάρει τον κολλητό του, ποδοσφαιριστή της Ίντερ, Χοακίν Κορέα, πηδώντας πάνω του,

Η κίνησή του προκάλεσε αντιδράσεις στους ήδη φορτισμένους παίκτες της Ίντερ, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και στη συνέχεια να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να σταματήσει η φασαρία.

Βέβαια, ο Λουίς Φελίπε δεν γλίτωσε κι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ξεσπώντας μάλιστα σε δάκρυα. Λίγες ώρες αργότερα θέλησε να απολογηθεί για το εν λόγω περιστατικό, τονίζοντας πως δεν το έκανε για να ενοχλήσει τον Κορέα.

«Θέλω να εξηγηθώ μετά το αρνητικό αντίκτυπο μετά τα όσα συνέβσαν στο τέλος του σημερινού αγώνα. Για να τα πάρω με την σειρά θα ήθελα να πω ότι σέβομαι πάρα πολύ την Ίντερ όπως και τους άλλους συλλόγους. Είμαστε όλοι επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους και γι' αυτό δεν θέλω να δείχνω έλλειψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους συναδέλφους μου.

Στο τέλος του ματς πήδηξα στην πλάτη του Τούκου γιατί είναι ένας από τους καλύτερους φίλους που έφερε στον δρόμο μου το ποδόσφαιρο. Οι οικογένειές μας διατηρούν δεσμούς φιλίας και πάντα ήμασταν πολύ ενωμένοι. Εκείνη την στιγμή ήθελα να του κάνω μια αγκαλιά και να τον κοροϊδέψω για το αποτέλεσμα γιατί μου το επιτρέπει η φιλία μας. Αλλά σκεπτόμενος και πάλι την κατάσταση, δεν ήταν ούτε η κατάλληλη ώρα ούτε το κατάλληλο μέρος για να κάνω κάτι τέτοιο.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ' όσους ένιωσαν προσβεβλημένοι και τονίζω και πάλι ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελα να δείξω ασέβεια στον αντίπαλό μου, σε άλλους αθλητές, στην Ίντερ ως οργανισμό, αλλά ούτε στους οπαδούς της. Ήταν μια αθώα κίνηση από έναν άνθρωπο που νιώθει στοργή για τον Τούκου. Σ' αγαπώ, αδερφέ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

@Photo credits: Video Screen
 

SERIE A Τελευταία Νέα