Γιουβέντους - Εμπολι 0-1: Σούπερ Κάζο στη... μετά Ρονάλντο εποχή!

Γιουβέντους - Εμπολι 0-1: Σούπερ Κάζο στη... μετά Ρονάλντο εποχή!

Γιουβέντους - Εμπολι 0-1: Σούπερ Κάζο στη... μετά Ρονάλντο εποχή!

bet365

Η αντίδραση της Γιουβέντους στην αποχώρηση του Κριστιάνο; Τραγική... Η «Μεγάλη Κυρία» έχασε τον σταρ της και υπέστη τρελό κάζο, μιας και ηττήθηκε 1-0 στο Τορίνο από την Εμπολι.

Κάκιστο το ξεκίνημα του Μαξ Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους, τραγική και η αντίδραση της ομάδας στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έφυγε για το Μάντσεστερ και η «Μεγάλη Κυρία» υπέστη τρελό κάζο, μιας και ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Εμπολι. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο Τορίνο για πρώτη φορά έπειτα το... 2006, πέτυχαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Γιούβε μετά από 22 χρόνια και η γκρίνια στη γηπεδούχο άρχισε νωρίς. Αλλωστε, είχε προηγηθεί η γκέλα της πρεμιέρας (2-2) με την Ουντινέζε.

Με τον Κιέζα να μπαίνει δυνατά, οι Μπιανκονέρι έψαξαν το γρήγορο γκολ, αλλά ο Βικάριο είχε εξαιρετικές αντιδράσεις. Αντίθετα, η Εμπολι στην πρώτη καλή ευκαιρία βρήκε δίχτυα. Στο 21′ ο Μπαντινέλι γύρισε από αριστερά, ο Κουτρόνε έκανε κάτι σαν… πάσα και ο Μανκούζο από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Γκολ που επηρέασε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν φάση.

Καμία βελτίωση στην επανάληψη, παρά τις κινήσεις του Μαξ Αλέγκρι. Η Γιουβέντους πίεζε, αλλά δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει. Η Εμπολι ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και μόνο στο 73' ανησύχησε, όταν ο Λοκατέλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε.

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο (82′ Ντε Σίλιο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ (66′ Λοκατέλι), Ντανίλο, Ραμπιό (55′ Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι (46′ Μοράτα), Κιέζα (66′ Κουλουσέφσκι), Ντιμπάλα.

Νίκη για Φιορεντίνα

Με κορυφαίους τους Γκονζάλες και Βλάχοβιτς η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 την Τορίνο κι έδειξε πως είναι ικανή να... σβήσει τους «εφιάλτες» των τελευταίων ετών. Οι Βιόλα ήταν αυτοί που άρχισαν καλύτερα, αλλά η Γκρανάτα ισορρόπησε και πήρε τον έλεγχο. Ωστόσο, η Φιορεντίνα στην πρώτη μεγάλη της φάση βρήκε δίχτυα. Ο Καστροβίλι μοίρασε στον Γκονζάλες και ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-1. Καλύτερη στην επανάληψη η Φιορεντίνα, κατάφερε στο 70' να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ασίστ του Μποναβεντούρα και ο Βλάχοβιτς με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Τορίνο, η οποία έχει δύο ήττες σε δύο παιχνίδια, ήταν να μειώσει στο 89′ με τον Βέρντι (2-1).

 

SERIE A Τελευταία Νέα