Κάθε αρχή και... φαρμακερή

Κάθε αρχή και... φαρμακερή

Κάθε αρχή και... φαρμακερή

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου συνέχισε και με την Τσέλσι την παράδοση που το θέλει να σκοράρει στο ντεμπούτο του με κάθε νέα του ομάδα. Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος καταγράφει αυτό το εκπληκτικό σερί του Βέλγου επιθετικού.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Άντερλεχτ 0-2 (22/8/2009)

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την Άντερλεχτ σε ηλικία 16 ετών. Τη σεζόν 2009-10 έγινε μέλος της πρώτης ομάδας του συλλόγου και στην πρώτη του συμμετοχή σε παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του βελγικού πρωταθλήματος βρήκε δίχτυα. Ήταν στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο Λουκάκου μπήκε ως αλλαγή στο 69’ και λίγο πριν το τέλος, ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 0-2, με το δικό του παρθενικό γκολ.

Γουέστ Μπρομ –Λίβερπουλ 3-0 (18/8/2012)

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι η Τσέλσι να δαπάνησε 115 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, όμως η πρώτη του θητεία στο Στάμφορντ Μπριτζ σημαδεύτηκε από δανεισμούς. Η πρώτη ομάδα, στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός ήταν το 2012 η Γουέστ Μπρομ. Στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, απέναντι στη Λίβερπουλ, ο Βέλγος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 68’. Πριν καν περάσουν δέκα λεπτά, ο Λουκάκου σφράγισε με δικό του γκολ το εντυπωσιακό 3-0 της Γουέστ Μπρομ επί των «κόκκινων».

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 2-3 (21/9/2013)

Ο δανεισμός του στη Γουέστ Μπρομ από την Τσέλσι κράτησε ένα χρόνο, όμως και την επόμενη σεζόν ο Λουκάκου δεν είχε θέση στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αυτή τη φορά οι «μπλε» τον παραχώρησαν ως δανεικό στην Έβερτον. Το πρώτο παιχνίδι του Βέλγου επιθετικού με τα «ζαχαρωτά» ήταν στην 5η αγωνιστική της σεζόν 2013-14, στην έδρα της Γουέστ Χαμ, με τον ίδιο να χτυπά και πάλι με το «καλημέρα». Στο ντεμπούτο του, ο Λουκάκου πέρασε ως αλλαγή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν η Έβερτον ήταν πίσω στο σκορ και ένα δικό του γκολ στο 85’ χάρισε στους φιλοξενούμενους τη νίκη με 2-3.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (8/8/2017)

Ήταν η μοναδική φορά, που ο Ρομέλου Λουκάκου σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, όμως δεν κατάφερε να την οδηγήσει στη νίκη. Ο Βέλγος στράικερ πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το καλοκαίρι του 2017 με τον ίδιο να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τους «κόκκινους διαβόλους» στο τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λουκάκου μπορεί να σκόραρε, όμως η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, το ντεμπούτο του στην Premier League με τους «μπέμπηδες» ήταν πιο πετυχημένο. Ο ίδιος πέτυχε δύο γκολ και η ομάδα του νίκησε με 4-0 της Γουέστ Χαμ.

Ίντερ – Λέτσε 4-0 (26/8/2019)

Η παράδοση του Βέλγου επιθετικού, που το θέλει να σκοράρει σε κάθε ντεμπούτο του, συνεχίστηκε και στην Ίντερ. Ο Λουκάκου πήρε μεταγραφή για τους «νερατζούρι» το καλοκαίρι του 2019 και από το ξεκίνημα φανέρωσε τις άγριες διαθέσεις του. Στην πρεμιέρα της Serie A, η ομάδα του Μιλάνου είχε εύκολο έργο απέναντι στη Λέτσε, την οποία και νίκησε με σκορ 4-0. Το νέο απόκτημα του συλλόγου αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά και άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, σημειώνοντας το τρίτο τέρμα της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα