Σπαλέτι: «Για μένα οι Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν»

Σπαλέτι: «Για μένα οι Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν»

bet365

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε για τον Λορέντσο Ινσίνιε και τον Κώστα Μανωλά σε σχέση με τις πληροφορίες για τις μεταγραφές τους παραμονές του αγώνα της Νάπολι με τη Βενέτσια.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε γενικότερα με πολύ καλά σχόλια για το ρόστερ και το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην απάντησή του σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Λορέντσο Ινσίνιε (στην Ιντερ, η οποία έχει καταθέσει ήδη πρόταση) και του Κώστα Μανωλά (στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πλήθος αναφορών στα ιταλικά και ελληνικά media).

O Σπαλέτι μίλησε για το μεταγραφικό ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες αναφέροντας: «Ο Ινσίνιε να είναι ενοχλημένος; Πάντα έρχεται χαμογελαστός και έτοιμος να βοηθήσει. Οι φημολογίες στην αγορά δεν αφορούν αυτό το θέμα. H Serie A είναι όνειρο για όλους και δεν μας απασχολεί το τι γίνεται ή λέγεται στην αγορά. Όταν ήρθα εδώ προσωπικά περίμενα ότι ο Ινσίνιε και ο Μανωλάς θα είναι μέλη της ομάδας. Δύο παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας και την ποιότητά της. Εάν είμαι σίγουρος ότι θα τους έχω; Για μένα ναι, γιατί όχι. Για μένα Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν. Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι».

Σπαλέτι

SERIE A NEWS FEED