Δεν ξεκινάει η Serie A αν οι ομάδες δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους

Θοδωρής Βασίλης
Δεν ξεκινάει η Serie A αν οι ομάδες δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους

bet365

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, ζητάνε οι σύλλογοι της Serie A και απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα εφόσον δεν λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Το ιταλικό πρωτάθλημα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές λόγω της πανδημίας με τις ομάδες να έχουν μεγάλη απώλεια εσόδων με τον αριθμό να αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ για τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας.

Από την πλευρά της η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει από τη νέα χρονιά στα γήπεδα να υπάρχει πληρότητα 25% κάτι που προφανώς μόνο ικανοποιημένες δεν άφησε τις ομάδες της Serie A.

Έτσι, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Λίγκας λήφθηκε η απόφαση να υπάρξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μάριο Ντράγκι από τον οποία και θα ζητηθεί το ιταλικό κράτος να καλύψει μέρος της ζημίας, καθώς και να ανάψει το πράσινο φως για πληρότητα 100% στα γήπεδα από την 1η αγωνιστική με εμβολιασμένους φιλάθλους.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ομάδες είναι διατεθειμένες να μην ξεκινήσουν το πρωτάθλημα της Serie A αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα