Μανκόζου: Νίκησε τον καρκίνο ο αρχηγός της Λέτσε!

Μανκόζου: Νίκησε τον καρκίνο ο αρχηγός της Λέτσε!

Μανκόζου: Νίκησε τον καρκίνο ο αρχηγός της Λέτσε!

bet365

Ο αρχηγός της Λέτσε, Μάρκο Μανκόζου, είναι θριαμβευτής της ζωής νικώντας τον καρκίνο, μερικές μέρες μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι που στέρησε από την ομάδα του την παρουσία στον τελικό των Playoffs ανόδου από την Serie B.

Έχοντας διαγνωστεί με την αρρώστια πριν από δυο μήνες, ο Μανκόζου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις αφαίρεσης του όγκου τόσο την 26η του Μάη όσο και στις 5 Μαΐου και είχε καταφέρει να κρατήσει την ιστορία του μακριά από την δημοσιότητα.

Το αντιμετώπισε μόνος του με τα αγαπημένα του πρόσωπα, πάλεψε για την λατρεμένη του Λέτσε ρισκάροντας με την υγεία του, όμως δεν ήθελε ν' αφήσει μόνη την ομάδα στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε για την άνοδο.

Ο ιταλικός σύλλογος μπορεί να μην τα κατάφερε και να παρέμεινε στην Serie B για την επόμενη σεζόν, ωστόσο, ο Μανκόζου έμαθε έπειτα από νέες εξετάσεις που έκανε στο Μιλάνο πως πλέον είναι καθαρός!

Ναι μεν θα υποβληθεί και σε νέο κύκλο εξετάσεων, όμως, πλέον αναπνέει αρκετά πιο ανακουφισμένος μαθαίνοντας πως ο δυνατός οργανισμός του έδιωξε τον καρκίνο και μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται και να γεύεται κάθε στιγμή της ζωής του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα