Μαλντίνι: «Δεν ήξερα πως η Μίλαν θέλει να παίξει στη Super League»

Gazzetta team
Μαλντίνι: «Δεν ήξερα πως η Μίλαν θέλει να παίξει στη Super League»

bet365

Απίθανο! Ο τεχνικός διευθυντής και θρύλος της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι δεν γνώριζε τα πλάνα της ομάδας για τη European Super League!

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν συμμετείχα ποτέ στη συζήτηση σχετικά με τη Super League. Το έμαθα για πρώτη φορά την Κυριακή το βράδυ, όπως όλοι οι άλλοι. Αποφασίστηκε σε υψηλότερο επίπεδο εντός του συλλόγου. Τρέχω το τεχνικό κομμάτι κι εστιάζω στο ποδόσφαιρο. Αναλαμβάνω την ευθύνη και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς της Μίλαν και γενικά από τους οπαδούς του ποδοσφαίρου.

Το 2021, τα στελέχη των ομάδων γνωρίζουν ότι τα έσοδα είναι σημαντικά. Αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε: πόσο μακριά μπορούμε να πάμε; Σίγουρα, δεν πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις αρχές του αθλήματος, όπως η αξιοκρατία» τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν Πάολο Μαλντίνι που έμαθε από τον... Τύπο τις ενέργειες της ομάδας του και των άλλων 11 συλλόγων!

Διαβάστε επίσης:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED