Η Ρόμα απέρριψε τη Super League: «Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα» (pic)

Η Ρόμα απέρριψε τη Super League: «Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα» (pic)

Gazzetta team
Η Ρόμα απέρριψε τη Super League: «Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα» (pic)

bet365

Εντελώς αρνητική στο ενδεχόμενο συμμετοχής στη European Super League δήλωσε πως είναι η Ρόμα, εμμένοντας στην «υπεράνω χρημάτων» στήριξή της στην UEFA και την ιταλική Ομοσπονδία.

Μπορεί να εξαγοράστηκε από τον Αμερικανό επενδυτή Νταν Φρίντκιν πριν από λίγους μήνες, στο θέμα της European Super League, όμως, η διοίκηση της Ρόμα δεν ενέδωσε στους «πειρασμούς» και μένει αμετακίνητη στο πλευρό της UEFA.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η πλευρά των Τζιαλορόσι εξέφρασε την αντίθεσή της με τη νέα κλειστή Λίγκα, από την οποία φερόταν ως η επόμενη που θα λάβει πρόσκληση συμμετοχής μαζί με τη Νάπολι, όπως ανέφερε σχετικά και ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη συνέντευξή του. Παράλληλα, έκανε λόγο για «ορισμένα πράγματα που είναι υπεράνω χρημάτων» και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ευρωπαϊκή Συνομοσονδία και τους ιταλικούς φορείς για το καλό του εθνικού ποδοσφαίρου.

«Η Ρόμα είναι έντονα αντίθετη με το ‘’κλειστό’’ σύστημα, καθώς αντιτίθεται θεμελιωδώς στο πνεύμα του παιχνιδιού που όλοι αγαπάμε.

Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα και εμείς θα παραμείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στο ιταλικό ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο και σε δίκαιες, ανοιχτές ευρωπαϊκές διοργανώσεις για όλους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά με τη Lgea Serie A, την ιταλική ομοσπονδία, την ECA, την UEFA και να αναπτύξουμε το παιχνίδι του ποδοσφάιρου στην Ιταλία και σε όλον τον κόσμο.

Οπαδοί και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκονται στον πυρήνα του αθλήματος και δεν θα πρέπει να τους ξεχνάμε ποτέ».

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα