Πάρμα – Μίλαν 1-3: Τριάρα παρά την αποβολή Ιμπραΐμοβιτς (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Πάρμα – Μίλαν 1-3: Τριάρα παρά την αποβολή Ιμπραΐμοβιτς (vid)

bet365

Η Μίλαν προηγήθηκε 0-2 στην Πάρμα, αλλά η αποβολή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε ζόρικο το διπλό, το οποίο σφράγισε στο φινάλε ο Λεάο, για να στείλει τους Ροσονέρι στο -8 από την κορυφή.

Στο 60' σε ανύποπτη φάση, στην οποία η Μίλαν κέρδισε φάουλ στο κέντρο, αλλά ο διαιτητής κατευθύνθηκε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον απέβαλε. Προφανώς κάτι θα είπε ο Σουηδός σούπερ σταρ, που όμως άφησε σε καίριο σημείο την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο “Ενιο Ταρντίνι”. Εκείνη τη στιγμή οι Ροσονέρι προηγούνταν 0-2 της Πάρμα, αλλά έπρεπε πλέον να αντέξουν. Οι γηπεδούχοι μείωσαν, πίεσαν, με τους Μιλανέζους όμως να σκοράρουν στο τέλος να παίρνουν το 1-3 και να βρίσκονται στο -8 από την 1η Ιντερ, ελπίζοντας ακόμα σε ένα θαύμα.

Ο Ιμπρα είχε προλάβει να δώσει ωραία ασίστ στον Ρέμπιτς που άνοιξε το σκορ (8') με δυνατό σουτ, ενώ ο Κεσί με πλασέ (44') έδωσε καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Γκαλιόλο λίγο μετά την αποβολή του Ιμπρα (66') μείωσε, με τον Ράφαελ Λεάο να μπαίνει αλλαγή και να χτυπάει σε αντεπίθεση στην τελευταία φάση του ματς (90'+4').

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα): Ζέπε, Κόντι (85' Τραορέ), Μπάνι, Γκαλιόλο, Πετσέλα (74' Μπούσι), Κούτσκα, Κούρτιτς, Ερνάνι (61' Γκράσι), Πελέ, Ζερβίνιο (46' Κορνέλιους), Μαν

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κιέρ, Τομόρι, Ερναντές, Καλουλού (78' Γκάμπια),Κεσί, Μπενασέρ (72' Μεϊτέ), Τσλαχάνογλου (77' Κρούνιτς), Σαλεμάκερς (72' Νταλότ), Ιμπραΐμοβιτς, Ρέμπιτς (84' Λεάο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα