Μπενεβέντο - Σαμπντόρια 1-1: Εσωσαν τον βαθμό στο τέλος οι Μπλουτσερκιάτι

Κώστας Τόπας
Μπενεβέντο - Σαμπντόρια 1-1: Εσωσαν τον βαθμό στο τέλος οι Μπλουτσερκιάτι

bet365

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά η Σαμπντόρια βρήκε δίχτυα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και έτσι μοιράστηκε βαθμούς με την Μπενεβέντο (1-1) για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Η Σαμπντόρια ήταν αυτή η οποία στο πρώτο ημίχρονο είχε τον πρώτο λόγο αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες για να βρει πρώτη δίχτυα. Η μεγαλύτερη φάση για να κάνει το 0-1 ήταν στο 26’, όταν ο Τόρσμπι εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με τον πορτιέρε της Μπενεβέντο, Μοντιπό, να του λέει «όχι» με εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτή ήταν και η πιο κλασσική φάση του πρώτου 45λεπτου για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου άλλαξε άρδην η εικόνα του αγώνα, καθώς η Μπενεβέντο πήρε ρόλο κυριάρχου στο ματς και πίεζε με κάθε τρόπο για να φτάσει στην αντίπαλη εστία.

Τελικά, η πίεσε απέφερε καρπούς καθώς στο 55’ ο Φεντερίκο Μπάρπα διάβασε ωραία την φάση και με πάσα βρήκε τον συμπαίκτη του Καπράρι, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 1-0.

Οι παίκτες της Μπενεβέντο μετά από αυτό το γκολ προσπαθούσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα, αλλά δέκα λεπτά πριν το φινάλε, η Σαμπντόρια έβγαλε αντίδραση κι έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Ο Μικέλ Ντάμσγκραντ άφησε στον Κειτά κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-1, όπου παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Ετσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς με την Μπενεβέντο να βρίσκεται πλέον στην 12η θέση με 23 βαθμούς και τη Σαμπντόρια στο -3 από την 9η θέση και την Βερόνα.

Μπενεβέντο: Μοντιπό, Ντεπάολι, Τούια (83' Καντιρόλα), Γκλικ, Μπάρμπα, Ιμπρότα (75' Φουλόν), Σκιαταρέλα, Ιονίτα, Ινσίνιε (67' Βιόλα), Καπράρι (75' Σάου) Λαπαντούλα (83' Ντι Σέριο)

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Τονέλι (64' Γιοσίντα), Κόλεϊ, Αουτζέλο, Καντρέβα (64' Ντάμσγκραντ), Σίλβα (77' Εκντάλ), Τόρσμπι (77' Βέρε), Γιάνκτο, Τορεγκρόσα, Κειτά (77΄ Κουαλιαρέλα)

 

SERIE A Τελευταία Νέα