Κροτόνε – Σπέτσια 4-1: Ο... Μεσσίας «έσπασε» με θόρυβο το ρόδι (vid)

Gazzetta team
Κροτόνε – Σπέτσια 4-1: Ο... Μεσσίας «έσπασε» με θόρυβο το ρόδι (vid)

bet365

Μπορεί να χρειάστηκε 11 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά την άνοδο, αλλά η Κροτόνε τα κατάφερε και μάλιστα με στυλ, διασύροντας στο ντέρμπι νεοφώτιστων τη Σπέτσια (4-1) με πρωταγωνιστή τον Ζουνιόρ Μεσίας.

Τι κι αν μετρούσε 2 βαθμούς όλους κι όλους σε 10 αγωνιστικές (κόντρα στους Τορινέζους, Γιουβέντους και Τορίνο); Τι κι αν είχε πετύχει 6 γκολ σε αυτά τα ματς; Η Κροτόνε πέτυχε πάνω από τα μισά σε ένα μόνο παιχνίδι και μετέτρεψε σε θρίαμβο το ματς των νεoφώτιστων κόντρα στη Σπέτσια (4-1), παίρνοντας έστω και πολύ καθυστερημένα την πρώτη νίκη της στο Campionato.

Για την ομάδα του allenatore Στρόπα, θέση οδηγού προς την τεσσάρα πήρε ο… Μεσσίας! Ο Junior Messias, για να είμαστε ακριβείς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 7’ και έκλεισε το «πάρτι» στο 90+6’. Προηγουμένως, Ρέκα και Εντουάρντο Ενρίκε είχαν βάλει τις βάσεις για το τρίποντο, μετά την πρόσκαιρη, όπως αποδείχθηκε, ισοφάριση του Φαρίας στο 18’.

Στους 5 βαθμούς, πλέον, οι Ροσομπλού που παραμένουν ουραγοί, αλλά πήραν ώθηση για να ξαναμπούν στη μάχη της σωτηρίας. Τους διπλάσιους η Σπέτσια, που απέχει +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

SERIE A Τελευταία Νέα