Φιορεντίνα - Τζένοα 1-1: Το... έσωσε στο 98' ο Μιλένκοβιτς! (vid)

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Τζένοα 1-1: Το... έσωσε στο 98' ο Μιλένκοβιτς! (vid)

bet365

Θρίλερ στο Αρτέμιο Φράνκι, με τη Τζένοα να ανοίγει το σκορ στο 89' και τη Φιορεντίνα να απαντά στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Φιορεντίνα δεν κερδίζει ούτε με τον Πραντέλι στον πάγκο της. Οι Βιόλα δεν έπεισαν με την εικόνα τους, παρουσίασαν πολλά κενά στην απόδοσή τους και πήραν βαθμό (1-1) χάρη στον Μιλένκοβιτς στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Τζένοα που προηγήθηκε στο 89' δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

H Φιορεντίνα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε να φανεί απειλητική για την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, η Τζένοα στην πρώτη της φάση δημιούργησε κίνδυνο, αλλά Σκαμάκα και Στουράρο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι Βιόλα είχαν την κατοχή, αλλά όχι τον τρόπο να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 33', όταν ο Ριμπερί με ατομική ενέργεια έκανε την πρώτη καλή φάση για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα κενά της αντιπάλου και στο 41΄ είχαν ακόμα μια ευκαιρία, αλλά ο Βλάχοβιτς από καλή θέση αστόχησε. Ο Μποναβεντούρα αντικατέστησε τον τραυματία Καστροβίλι και προσπάθησε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Ο έμπειρος μέσος έκανε πιο κινητική την ομάδα του και στο 51' είχε μια καλή προσπάθεια.

Στο 67΄ο ίδιος παίκτης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 70' οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν, όταν από τη σέντρα του Βλάχοβιτς ο Μποναβεντούρα σκόραρε από κοντά. Ωστόσο, το VAR είχε διαφορετική άποψη, μιας και είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του σκόρερ. Η Τζένοα αποφάσισε να... ρισκάρει στο τέλος. Στο 88' ακυρώθηκε γκολ του Ντέστρο ως οφσάιντ και στο επόμενο λεπτό ήρθε το γκολ του Πιάτσα με ιδανικό τελείωμα! Τα τελευταία λεπτά του ματς είχαν όλη την ουσία. Η Φιορεντίνα βγήκε μπροστά, ο Ντέστρο δεν έκανε ποτέ το 2-0 για τους Γενοβέζους και το... πλήρωσαν στο 90+8', όταν ο Μιλένκοβιτς λύτρωσε την ομάδα του διαμορφώνοντας το 1-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα