Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έκλεψε» (;) το γκολ από τον Μοράτα και αυτός τον αποθέωσε! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έκλεψε» (;) το γκολ από τον Μοράτα και αυτός τον αποθέωσε! (vid)

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έκλεψε» (;) το γκολ από τον Μοράτα και αυτός τον αποθέωσε! (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τον μυθικό αριθμό των 750 γκολ, σε μια φάση οπου η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα από τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος αποθέωσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, παρά την... κλοπή του γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να διαλύει τα κοντέρ στην μυθική καριέρα του. Στη νίκη της Γιουβέντους επί της Ντιναμό Κιέβου (3-0), ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους έφτασε τα 750 γκολ (!) στην καριέρα του και, όπως δήλωσε, ο επόμενος στόχος είναι τα... 800!

Στην φάση του τέρματος του «CR7», βεβαίως, υπάρχει η (έντονη) εντύπωση ότι ο Πορτογάλος θα μπορούσε να αφήσει την μπάλα να καταλήξει στο βάθος της εστίας και το γκολ να πιστωθεί στον Άλβαρο Μοράτα.

Όταν πρόκειται για γκολ, όμως, ο Κριστιάνο είναι... αχόρταγος. Ο Ισπανός, ο οποίος σκόραρε λίγα λεπτά αργότερα, δεν φάνηκε καθόλου ενοχλημένος από την συγκεκριμένη φάση και, μάλιστα, αποθέωσε τον σπουδαίο συμπαίκτη του.

«Είναι απίστευτος, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μαθαίνουμε από αυτό. Είναι απίστευτος, 750 γκολ... άλλοι παίκτες θα χρειάζονταν είκοσι καριέρες για να φτάσουν σε αυτό τον αριθμό» τόνισε αρχικά ο Μοράτα, προσθέτοντας πως «η αλήθεια είναι ότι είναι άξιος θαυμασμού και εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε μέρα που είμαστε μαζί του».

Αναφερόμενος στο ντέρμπι κορυφής με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη (Τρίτη 08/12), όπου η Γιουβέντους για να τερματίσει πρώτη στον έβδομο όμιλο του Champions League χρειάζεται νίκη με σκορ καλύτερο από το 0-2 με το οποίο είχε χάσει στο πρώτο ματς με την Μπάρτσα, ο Μοράτα είπε ότι «θα είναι ένα μεγάλο ματς για τον Κριστιάνο και θα θελήσει να κάνει την διαφορά. Του αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα παιχνίδια. Πάντα άφηνε το σημάδι του στο συγκεκριμένο γήπεδο (σ.σ. «Καμπ Νόου») και ελπίζουμε να το κάνει ξανά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα