Γιουβέντους: Πρόβα με «πεντάρα» και Κριστιάνο (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Γιουβέντους: Πρόβα με «πεντάρα» και Κριστιάνο (vids)

bet365

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και να δείχνει ξανά ορεξάτος, η Γιουβέντους έκανε πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Serie A φτάνοντας στο 5-0 επί της Νοβάρα σε φιλικό ματς.

Οι «μπιανκονέρι» στο πρώτο τους παιχνίδι μετά από τη συμμετοχή τους στους Final-8 του Champions League στη Λισαβόνα και έχοντας πλέον στον πάγκο τον Αντρέα Πίρλο, ξεμούδιασαν και προσπάθησαν για μερικά λεπτά να βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

Η Serie A κάνει σέντρα σε μια εβδομάδα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε ήδη πως είναι φορτσάτος, σκοράροντας με δυνατό δεξί σουτ και ανοίγοντας το δρόμο για τη φιλική νίκη.

Το 1-0 έγινε στο 20ο λεπτό, ακολούθησε το 2-0 από τον Ράμσεϊ που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από τη σέντρα του Ντόουγκλας Κόστα και τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Πιάτσα και Πορτανόβα (2).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα