Χρήστος Δώνης: «Έκλεισε» στη Μπρέσια!

Νίκος Μαρούδας
Χρήστος Δώνης: «Έκλεισε» στη Μπρέσια!

bet365

Ποδοσφαιριστής της Μπρέσια πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Δώνης που ήρθε σε συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για συμβόλαιο 1+2 χρόνια και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Πέμπτη θα βρεθεί στην Ιταλία για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Σε προφορική συμφωνία με την Μπρέσια έφτασε ο Χρήστος Δώνης. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τους Ιταλούς την Δευτέρα και πλέον ετοιμάζει τα πράγματά του για την γειτονική χώρα.

Ο Δώνης, θα υπογράψει στη Μπρέσια συμβόλαιο 1+2 χρόνια με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους από εκείνους που είχε στο «τριφύλλι», ενώ μόλις συμπληρώσει 15 45λεπτα το συμβόλαιό του θα γίνει αυτομάτως τριετές. Οι αρκετά καλοί όροι, μαζί με τον στόχο της ομάδας για άμεση επιστροφή στη Serie A, ήταν τα στοιχεία που έπεισαν τον Έλληνα χαφ να πει το «ναι» και να μην περιμένει άλλο κάποια καλύτερη πρόταση από την Τουρκία.

Ωστόσο, μέχρι ο 25χρονος μέσος βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του (κάτι που όπως είπαμε θα γίνει την Πέμπτη στην Ιταλία) υπάρχει περιθώριο ενός 24ώρου για τυχόν κάποια καλύτερη πρόταση από εκεί. Αυτό δύσκολα θα συμβεί, οπότε ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Ιταλία και την Μπρέσια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα