Μπρέσια καλεί Χρήστο Δώνη!

Νίκος Μαρούδας
Μπρέσια καλεί Χρήστο Δώνη!

bet365

Επίσημη πρόταση στον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού, κατέθεσε η Μπρέσια, με τους Ιταλούς να φαντάζουν το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του Έλληνα μέσου. Στο... παιχνίδι και η Άσκολι!

Σε αναζήτηση ομάδα βρίσκεται από την μέρα που έληξε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Δώνης. Ο Έλληνας χαφ, είχε στα χέρια του το προηγούμενο διάστημα προτάσεις από ομάδες Ολλανδίας, Ισραήλ (σ.σ. πριν συμφωνήσει ο Γιώργος Δώνης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Γερμανίας, όμως καμία δεν τον ικανοποίησε με αποτέλεσμα να συνεχίσει την αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έντονο ενδιαφέρον για τον πρώην αρχηγό του «τριφυλλιού» υπάρχει κι από την Τουρκία, όμως τις τελευταίες ώρες προέκυψαν δύο επίσημες προτάσεις από την Ιταλία! Μπρέσια κι Άσκολι, εξέφρασαν με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους στον 25χρονο μέσο, με την πρώτη να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την απόκτησή του!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν άμεσα. Το πλάνο που έχει παρουσιαστεί από την Μπρέσια στον Δώνη του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον με τον ποδοσφαιριστή να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ιταλία. Άλλωστε, η ιταλική ομάδα, έχει ως πρώτο στόχο τη νέα σεζόν την άμεση επιστροφή της στη Serie A από την οποία υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, δημοσίευμα στη γειτονική χώρα αναφέρει πως η πρόταση των Ιταλών είναι τέτοια που ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δύσκολα θα μπορέσει να την απορρίψει.

Ο Χρήστος Δώνης, έμεινε με το τέλος των play off ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έχοντας την περασμένη σεζόν 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας 2 τέρματα και δίνοντας 1 ασίστ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα