Μίλαν - Αταλάντα 1-1

Μίλαν - Αταλάντα 1-1

bet365

Μίλαν και Αταλάντα έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν στην 5η θέση, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο δίνει το δικαίωμα στην Ίντερ να την ρίξει από την 2η θέση και στη Γιουβέντους να πάρει το πρωτάθλημα με νίκη ή ισοπαλία επί της Σαμπντόρια!

Η Μίλαν έχασε την ευκαιρία να ανέβει - έστω και προσωρινά - στην 5η θέση μιας και έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα στο «Σαν Σίρο».

Οι ροσονέρι άνοιξαν το σκορ με το τρομερό γκολ του Τσαλχάνογλου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 14'!

Στο 34', ωστόσο, ο Ζαπάτα έκανε το 1-1, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ντοναρούμα να πιάνει πέναλτι του Μαλινόφσκι στο 24'.

Πάντως, η Μίλαν για 10η σερί αγωνιστική παραμένει αήττητη έχοντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αυτή η αντεπίθεση ωστόσο, μπορεί να μην είναι αρκετή λόγω του ότι με νίκη η Ρόμα κόντρα στην Φιορεντίνα της ξεφεύγει στο +4!

Από την άλλη, η Αταλάντα είναι στους 75 βαθμούς και θα περιμένει να δει αν θα την αφήσει πίσω της η Ίντερ η οποία παίζει στην έδρα της Τζένοα. Φυσικά, αν η Γιουβέντους νικήσει ή πάρει ισοπαλία με την Σαμπντόρια, τότε κλειδώνει και το φετινό πρωτάθλημα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα