Μπρέσια: Ο Μπαλοτέλι επιστρέφει στη δράση!

Μπρέσια: Ο Μπαλοτέλι επιστρέφει στη δράση!

Gazzetta team
Μπρέσια: Ο Μπαλοτέλι επιστρέφει στη δράση!

bet365

Μπρέσια και Μπαλοτέλι άφησαν στην άκρη τις σοβαρές διαφορές τους και ο Ιταλός φορ επέστρεψε στις προπονήσεις για να βοηθήσει στην παραμονή στη Serie A.
Πριν ένα μήνα η Μπρέσια ήταν έτοιμη να διακόψει τη συνεργασία, ενώ του έκοψε την πρόσβαση για το αθλητικό κέντρο. Ο Μάριο Μπαλοτέλι που έκανε με τη σειρά του... δύσκολη τη ζωή στην ομάδα του ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Ειδικότερα, ο Ιταλός επιθετικός επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων, περίπου τέσσερις μήνες μετά την τελευταία φορά. Ο ίδιος υποβλήθηκε σε τεστ για την Covid-19, βρέθηκε αρνητικός και στόχος του στα επόμενα οκτώ ματς να βοηθήσει την ομάδα του να σωθεί. Φέτος, με τη φανέλα της Μπρέσια έχει πετύχει 5 γκολ σε 19 ματς. Ο σύλλογος νίκησε τη Βερόνα 2-0 και βρέθηκε στο -6 από τη ζώνη παραμονής, ενώ την Τετάρτη παίζει... τελικό εκτός έδρας με την Τορίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα