Μπαλοτέλι: «Έφαγε» πόρτα πηγαίνοντας για προπόνηση!

Μπαλοτέλι: «Έφαγε» πόρτα πηγαίνοντας για προπόνηση!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαλοτέλι: «Έφαγε» πόρτα πηγαίνοντας για προπόνηση!

bet365

Η Μπρέσια συνεχίζει να θεωρεί «ξένο σώμα» τον Μάριο Μπαλοτέλι και να συνεχίζει τη μεγάλη κόντρα τους, μη επιτρέποντας στον παίκτη την είσοδο στο προπονητικό κέντρο το πρωί της Τρίτης!
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Απίστευτα πράγματα βιώνει ο Μάριο Μπαλοτέλι στη Μπρέσια μετά το θέμα του ρατσισμού και τη μη στήριξη από το κλαμπ πριν από μερικούς μήνες.

Η ομάδα συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία με τα παραπτώματά του για να παρουσιάσει ως λόγους του «διαζυγίου» και μετά την άρνηση του προπονητή για συμμετοχή του Ιταλού επιθετικού στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, αυτή τη φορά το πράγμα προχώρησε πολύ περισσότερο!

Έπειτα από μερικές ημέρες κατά τις οποίες ο Μπαλοτέλι παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, πήγε το πρωί της Τρίτης για προπόνηση και δεν του επετράπη η είσοδος στις εγκαταστάσεις! Το κλαμπ του ανέφερε ότι δεν είχε διαβάσει το e-mail που είχε αποστείλει εκείνος από το βράδυ της Δευτέρας και πως δεν μπορούσε να ετοιμαστεί ένα ατομικό πρόγραμμα τόσο γρήγορα...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SERIE A NEWS FEED