Μπρέσια: Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση ο Μπαλοτέλι

Μπρέσια: Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση ο Μπαλοτέλι

Κώστας Τόπας
Μπρέσια: Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση ο Μπαλοτέλι

bet365

Ξένο σώμα φαίνεται πως αποτελεί για την Μπρέσια ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος απουσίασε από την προπόνηση της Τετάρτης (03/06) χωρίς να πάρει άδεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ιταλίας, ο 30χρονος επιθετικός απουσίαζε αδικαιολόγητα γι' ακόμα μία φορά από την προπόνηση της Μπρέσια και όπως όλα δείχνουν αποτελεί θέμα χρόνου το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μάσιμο Σελίνο, πριν από λίγες ημέρες τόνισε πως θέλουν την πρόωρη λήξη της συνεργασίας με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός φαίνεται πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα του συμβολαίου του.

Ο Ιταλός φορ φαίνεται να μετράει τις μέρες του στην Μπρέσια. Το συμβόλαιο λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν και όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο δεδομένης της στάσης του. Η συμφωνία προέβλεπε μια αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση που ο σύλλογος παρέμεινε στη Serie A, πράγμα δύσκολο καθώς η ομάδα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ Μπαλοτέλι και Μπρέσια φαίνεται πως θα συνεχιστεί γι' αρκετό διάστημα ακόμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα