Τσελίνο: «Ο Μπαλοτέλι είναι ήδη παρελθόν από την Μπρέσια»

Τσελίνο: «Ο Μπαλοτέλι είναι ήδη παρελθόν από την Μπρέσια»

Gazzetta team
Τσελίνο: «Ο Μπαλοτέλι είναι ήδη παρελθόν από την Μπρέσια»

bet365

Οριστικό φαίνεται πως θα είναι το «διαζύγιο» ανάμεσα σε Μπρέσια και Μάριο Μπαλοτέλι, με τον ιδιοκτήτη Μάσιμο Τσελίνο να θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Ιταλού στράικερ.

Επιβεβαίωσε την «φωτιά» στην αποχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι ο Μάσιμο Σελίνο, μετά τον… καπνό που προκάλεσε ο Ιταλός στράικερ με την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της Μπρέσια.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, ο «περίεργος» και «αναρχικός» Super Mario είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, κάτι που αναμενόταν και βάσει της πορείας της στη Serie A, καθώς είχε μπει όρος στο συμβόλαιό του να φύγει ελεύθερος αν η ομάδα υποβιβαστεί.

«Προσπαθώ να αποφύγω την νομική οδό και η υπόθεση του Μπαλοτέλι έχει ξεφύγει γιατί δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και κάτι άλλο να ασχοληθείς. Είναι παράξενος παίκτης, δεν έχει πλέον το μυαλό του σε μας και θεωρώ την αποχώρησή του δεδομένη. Δεν διαφέρει και πολύ από αυτό που έκανε πάντα στην καριέρα του, είναι απλά λίγο αναρχικός. Δεν τον υπογράψαμε απλά ως επικοινωνιακό κόλπο, πραγματικά πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να μας δώσει σημαντική συνεισφορά στο γήπεδο. Σκέφτηκα, επειδή μου άρεσε, ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι νέο για τον εαυτό του στην Μπρέσια. Μας απογοήτευσε», ανέφερε συγκεκριμένα ο εξίσου εκκεντρικός ισχυρός άνδρας του κλαμπ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα