Και ο Μουρίνιο θέλει τον Γκολίνι της Αταλάντα

Gazzetta team
Και ο Μουρίνιο θέλει τον Γκολίνι της Αταλάντα

bet365

Έχει σουξέ ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Πιερλουίτζι Γκολίνι, τον οποίο θέλουν Τότεναμ, Μίλαν και Άστον Βίλα, ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η εξαιρετική πορεία της Αταλάντα στο Champions League, προ της διακοπής λόγω κορονοϊού, δεν έχει περάσει διόλου απαρατήρητη, με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές της να γίνονται περιζήτητοι.

Μεταξύ αυτών και ο τερματοφύλακας Πιερλουίτζι Γκολίνι, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τότεναμ, Μίλαν και Άστον Βίλα. Ο 25χρονος γκολκίπερ πραγματοποίεσαι πολύ καλές εμφανίσεις και στο Champions League και, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», δύσκολα θα μείνει και άλλο χρόνο στην ομάδα του Μπέργκαμο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά έναν διάδοχο για τον Ούγκο Γιορίς και φέρεται να έχει εντυπωσιαστεί από τον Γκολίνι, τον οποίο η Μίλαν βλέπει ως πιθανό «αντί – Ντοναρούμα». Η Άστον Βίλα, η οποία τον είχε αποκτήσει το 2016 και, στη συνέχεια τον δάνεισε στην Αταλάντα, η οποία και τον αγόρασε, θεωρεί ότι πλέον είναι πιο ώριμος για την Premier League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα