Ο Ματεράτσι τρολάρει (ξανά) τον Ζλάταν! (vid)

Gazzetta team
Ο Ματεράτσι τρολάρει (ξανά) τον Ζλάταν! (vid)

bet365

Ο Μάρκο Ματεράτσι δεν χάνει την ευκαιρία να πικάρει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ακόμα και μέσω του «Toilet paper challenge».

Παρ' ότι υπήρξαν συμπαίκτες για τρία χρόνια στην Ίντερ, ο Μάρκο Ματεράτσι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες των σχέσεων, όπως επιβεβαιώθηκε και κατά την επιστροφή του Σουηδού επιθετικού την Serie A.

Ο Ιταλός παλαίμαχος αμυντικός, όμως, εκμεταλλεύτηκε ακόμα και το «Toilet paper challenge» που προέκυψε εξαιτίας της καραντίνας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, για να πικάρει – τρολάρει τον Ζλάταν. Αφού έκανε κολπάκια με το χαρτί υγείας, το έστειλε να... αναπαυτεί σε ένα αντίγραφο του τροπαίου του Champions League, το οποίο ο ίδιος κατέκτησε το 2010, ενώ ο Ίμπρα δεν το έχει πάρει ποτέ.

«Για να δούμε αν μπορείς... αν θέλεις το κύπελλο, μπορώ να στο δανείσω» έγραψε στο Instagram ο «Matrix», απευθυνόμενος στον Ιμπραΐμοβιτς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα