Νάπολι: Έκλεισε τον Αντρέα Πετάνια για το καλοκαίρι

Gazzetta team
Νάπολι: Έκλεισε τον Αντρέα Πετάνια για το καλοκαίρι

bet365

Οι Παρτενοπέι απέκτησαν έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ τον επιθετικό της ΣΠΑΛ, στην οποία τον άφησαν δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το... λίφτινγκ της Νάπολι, τόσο για τώρα, όσο και για το καλοκαίρι, καλά κρατεί! Η ομάδα του Κώστα Μανωλά έκλεισε και πέμπτη μεταγραφή, μετά τους μέσους Ντιέγκο Ντέμε (δέκα εκατομμύρια ευρώ, από την Λειψία), Στάνισλαβ Λομπότκα (24 εκατ. ευρώ, από την Θέλτα) και τον ακραίο επιθετικό Ματέο Πολιτάνο (21,5 εκατ. ευρώ, από την Ίντερ).

Οι τρεις προαναφερθέντες ενισχύουν ήδη την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, ενώ οι άλλοι δύο νεοαποκτηθέντες θα το κάνουν από το καλοκαίρι. Αρχικά ήταν ο Κοσοβάρος κεντρικός αμυντικός της Ελλάς Βερόνα, Αμίρ Ραχμάνι, για τον οποίο η Νάπολι έδωσε 14 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τον άφησε δανεικό στην προηγούμενη ομάδα του.

Παρόμοια περίπτωση και ο Αντρέα Πετάνια. Ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος φέτος μετράει οκτώ γκολ με την φανέλα της ΣΠΑΛ, αποκτήθηκε αντί 17 εκατομμυρίων ευρώ (συν τρία ως μπόνους), αλλά παρέμεινε στην προηγούμενη ομάδα του έως το καλοκαίρι.

Με... απλά μαθηματικά, δηλαδή, οι Παρτενοπέι έχουν επενδύσει μέχρι τώρα περί τα 86 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές.

 

SERIE A Τελευταία Νέα