Ουντινέζε - Σασουόλο 3-0: «Τριάρα» και... καθάρισε! (vid)

Gazzetta team
Ουντινέζε - Σασουόλο 3-0: «Τριάρα» και... καθάρισε! (vid)

bet365

Στο Ντάτσια Αρένα με κυνισμό, χωρίς κατοχή αλλά με ουσία, η Ουντινέζε κατάφερε να πάρει το τρίποντο, χάρη σταγκολ των Οκάκα, Φοφανά και Ντε Πολ και να «δει» πάνω από την δεκάδα καθώς «έπιασε» Νάπολι και Τορίνο!

Πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι φρόντισαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο Οκάκα, είχει προειδοποιήσει εξ αρχής, καθώς μέσα σε ένα δίλεπτο (6'-8'), αρχικά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε απόσταση εκατοστών από την τελική γραμμή και εν συνεχεία, η κεφαλιά του μετά από εκτέλεση κόρνερ κατέληξε ψηλά έξω. Στο 13' η Σασουόλο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μιας και το σουτ του Τραορέ βρήκε το κάθετο δοκάρι και η μπάλα, τιμώρησε...

Ο Οκάκα στο 14' με κεφαλιά εκμεταλλεύθηκε ιδανικά την σέντρα του Μαντραγκόρ και άνοιξε το σκορ.

Μέχρι να τελειώσει το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, όμως ο Κονσίλι ήταν εκεί για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος, ήταν η σειρά του Μούσο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Μπόγκα στο 62ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη στιγμή των «πρασίνων» πριν την κατάρρευση...

Στο 68' ο Φοφανά με βολίδα από δύσκολη γωνία εντός της περιοχής θα στείλει την μπάλα βαθιά στα δίχτυα του Κονσίλι, έχοντας και την βοήθεια του δοκαριού, ενώ σττις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν η ομάδα του Κυριακόπουλου (σ.σ. πέρασε ως αλλαγή στο 87') είχε ανέβει για να πάρει κάτι από το ματς, η Ουντινέζε με τον Φοφανά έκλεψε, βγήκε μπροστά κι εκείνος έστρωσε έτοιμο γκολ στον Ντε Πολ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Πλέον, οι γηπεδούχοι «έπιασαν» τις Νάπολι και και Τορίνο στην 9η θέση (24β.) ενώ η Σασουόλο έμεινε στους 19, με την Φιορεντίνα να είναι από κάτω της στους 19 με ματς λιγότερο και την Βερόνα με 22β. από πάνω της, μην έχοντας δώσει όμως δύο παιχνίδια.

Ουντινέζε (Γκότι): Μούσο, Ντε Μάιο, Τρουστ-Εκόνγκ, Νούιτινγκ, Λάρσεν Γιενς, Φοφανά, Μαντραγκόρα (75' Γιάγιαλο), Ντε Πολ, Σεμά, Οκάκα (85' Τεόντορτσικ), Λασάνια (63' Πουσέτο)

Σασουόλο (Ντε Ζέμπρι): Κονσίλι, Τόλιαν (76' Μουλντούρ), Ρομανιά, Φεράρι, Ροτζέριο (87' Κυριακόπουλος), Μαγκναρέλι, Ομπιάνγκ, Μπόγκα, Τραορέ, Τζούρισιτς (69' Ρασπαντόρι), Καπούτο

 

SERIE A Τελευταία Νέα