Μπαλοτέλι - Forza Nuova: «Είσαι Αφρικανός» (pic)

Μπαλοτέλι - Forza Nuova: «Είσαι Αφρικανός» (pic)

Gazzetta team
Μπαλοτέλι - Forza Nuova: «Είσαι Αφρικανός» (pic)

bet365

Μέλη της τοπικής οργάνωσης του Forza Nuova στο Τορίνο επιτέθηκαν στον Μάριο Μπαλοτέλι μέσω πανό που κρέμασαν έξω από το Allianz Stadium.

Προκριματικά Euro 2020 με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Η ιστορία έχει αρχίσει από το Βερόνα-Μπρέσια, όπου ο Μπαλοτέλι σταμάτησε για λίγο το ματς λόγω ρατσιστικών ήχων. Για το θέμα τοποθετήθηκε τις επόμενες μέρες ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Βερόνα και υπεύθυνος του Forza Nuova (ακροξεδιού κόμματος) για τον ιταλικό βορρά, Λούκα Καστελίνι, λέγοντας ότι «ο Μπαλοτέλι είναι Ιταλός επειδή έχει την υπηκοότητα, αλλά δεν μπορεί ποτέ να είναι 100% Ιταλός».

Με τις απόψεις του Καστελίνι συμφωνούν και τα μέλη του Forza Nuova στο Τορίνο, με αποτέλεσμα να κρεμάσουν έξω από το Allianz Stadium της Γιουβέντους ένα πανό, στο οποίο έγραφαν: «Μάριο έχεις δίκιο, είσαι Αφρικανός».

Το «έχεις δίκιο», τα μέλη του Forza Nuova το εξήγησαν με το εξής μήνυμα στα social media: «Ο ίδιος ο Μπαλοτέλι έχει πει ότι αισθάνεται περισσότερο Αφρικανός παρά Ιταλός. Είναι ένα κακομαθημένο παιδί, συνηθισμένο να τα έχει όλα και αν κάτι δεν του πάει καλά επιτίθεται έχοντας μετά τη δικαιολογία του ρατσισμού».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED