Σούσο: «Θα ήθελα να παίξω ξανά στη Λίβερπουλ κάποια μέρα»

Σούσο: «Θα ήθελα να παίξω ξανά στη Λίβερπουλ κάποια μέρα»

bet365

Ο Σούσο δηλώνει πολύ χαρούμενος στη Μίλαν αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στη Λίβερπουλ κάποια στιγμή, εκεί όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Έλφσμποργκ - Γκέτεμποργκ! Με υψηλές αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Αρχικά είπε στην «Guardian»: «Θυμάμαι τα πάντα. Δεν έπαιξα τόσο πολύ αλλά έμαθα τον Τζέραρντ και έγινα συμπαίκτης με παίκτες όπως ο Λουίς Σουάρες, ο Κουτίνιο, ο Κάραγκερ. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την εμπειρία στη Λίβερπουλ.

Το ποδόσφαιρο στην Premier League είναι διαφορετικό, θα το αποκαλούσα ξεχωριστό. Θα ήθελα να παίξω ξανά για τη Λίβερπουλ μια μέρα. Μεγάλωσα εκεί και είναι μεγάλος σύλλογος».

Πάντως, αυτό θα αργήσει να έρθει. Αν έρθει. Το 2017 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν μέχρι το 2022, ενώ για να τον κάνει κάποιος δικό του θα πρέπει να δώσει 40.000.000 (το ποσό της ρήτρας).

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Μίλαν. Όποτε υπάρχουν φήμες ότι αποχωρώ, θυμίζω ότι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και πιστεύω ότι ο σύλλογος είναι μαζί μου.

Εχω ρήτρα 40.000.000 ευρώ και αυτό ήταν κάτι που ήθελαν κι οι δύο πλευρές. Αν ο σύλλογος θέλει να συνεχίσει να είναι ανάμεσα στους κορυφαίους είμαι εδώ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα