ΑΕΚ Λάρνακας: Δεν ανησυχούν οι κιτρινοπράσινοι για τις ήττες στα φιλικά

ΑΕΚ Λάρνακας: Δεν ανησυχούν οι κιτρινοπράσινοι για τις ήττες στα φιλικά

Πάνος Λάρκος
aek larnaka filiko

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Δεν υπάρχει ανησυχία στην ΑΕΚ Λάρνακας, παρά το γεγονός ότι γνώρισε άλλη μια ήττα σε φιλικό προετοιμασίας. Την ίδια στιγμή, δεν προκύπτει ενδιαφέρον από κάπου για τον Φαράζ.

Μπορεί να είναι κλισέ αλλά απ’ την άλλη είναι και πραγματικότητα. Τα φιλικά δεν είναι για να πανηγυρίζεις νίκες και επιτυχίες αλλά είναι για να δουν οι προπονητές που βρίσκεται η ομάδα σε βαθμό ετοιμότητας, τι βγάζει στο γήπεδο σχετικά με αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις και πόσο βελτιωμένη μπορεί να είναι από φιλικό σε φιλικό.

Τα φιλικά είναι για τους προπονητές που μπορούν μέσα απ’ αυτά να δουν τα λάθη, να τα βελτιώσουν και να τα μειώσουν και στη συνέχεια να δουλέψουν στις αδυναμίες της ομάδας. Η ΑΕΚ γνώρισε μία ακόμη ήττα σε φιλικό παιχνίδι αλλά αυτό δεν ανησυχεί καθόλου. Στο χθεσινό ματς, έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Φακούντο Σάντες, αλλά τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Παράλληλα, ο Ρομπέρζ δεν αγωνίστηκε καθώς αντιμετώπιζε κάποιες μικροενοχλήσεις.

Ο Φεράντο είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στα ευρωπαϊκά ματς και ότι την κατάλληλη στιγμή θα είναι αυτή που πρέπει. «Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε μια ομάδα ψηλού επιπέδου κι αυτό θα μας κάνει καλό για να δούμε σε ποια σημεία πρέπει να βελτιωθούμε. Κοιτάμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», σχολίασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Ισπανός και πρόσθεσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα, το πιο σημαντικό όμως είναι να βλέπουμε την καθημερινότητα. Να κάνουμε τα σωστά στο παρόν για να είναι καλό για το μέλλον».

Η ΑΕΚ έκανε πρωινή προπόνηση στην Λεωφόρο και απόψε θα επιστρέψει στην Κύπρο, όπου την Τετάρτη θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ. Κάτι σαν πρόβα τζενεράλε λίγο πριν η ομάδα της Λάρνακας μπει στην μάχη της Ευρώπης.

 

Τρέχει κάτι με Φαράζ;


Το όνομα του Φαράζ είχε «παίξει» στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, όπως και γι’ άλλες ομάδες, όμως δεν υπήρξε ποτέ κάτι επίσημο. Κάποιοι επαναφέρουν θέμα Φαράζ μιας και λέγεται ότι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ρωτούσαν για τον Γαλλομαροκινό, που χθες δεν ήταν και στα καλύτερα του.

Μία πρώτη πληροφόρηση αναφέρει ότι δεν προκύπτει από κάπου οποιοδήποτε ενδιαφέρον για Φαράζ τη δεδομένη στιγμή. Όμως επειδή μιλάμε για μεταγραφική περίοδο που έχει ακόμη μπόλικο δρόμο, κρατάμε μικρό καλάθι.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα