ΑΕΚ Λάρνακας: Το βάρος στην επίθεση ρίχνει ο Τσάβι Ρόκα

ΑΕΚ Λάρνακας: Το βάρος στην επίθεση ρίχνει ο Τσάβι Ρόκα

Newsroom
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Μετά την απόκτηση του Μάρκος Ροντέν η ΑΕΚ έκλεισε ουσιαστικά τις κινήσεις της στην μεσαία γραμμή και ο Ρόκα επικεντρώνεται σε ενίσχυση στην επίθεση, εκτός αν προκύψει κάτι απρόοπτο που τον δελεάσει.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ψάχνει για ένα επιθετικό κορυφής και ένα ακραίο επιθετικό, όμως δεν αποκλείεται η μία από τις δυο θέσεις να καλυφθεί με παίκτη κάτω των 22. Κάτι που αν συμβεί είναι ορατό το ενδεχόμενο η απόκτηση παίκτη κάτω των 22 να τραβήξει μέχρι τέλος Αυγούστου ή και αρχές Σεπτεμβρίου, όπως έγινε και πέρσι.

Βέβαια, ο Ρόκα αν βρει κάτι αξιόλογο που μπορεί να αποκτηθεί το συντομότερο θα κινηθεί για να πάρει την υπογραφή του και να είναι σε θέση να βοηθήσει στα ευρωπαϊκά ματς.

Και στα μικρά αλλάζει επίπεδο…


Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ έχει κάνει άλματα προόδου σε πολλά πράγματα. Στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, στον τρόπο που εργάζεται με το μοντέλο τεχνικού διευθυντή και πολλά άλλα.

Ένα κομμάτι το οποίο δεν είχε την ανάπτυξη που ο κόσμος ζητούσε είναι στο να υπάρχει μία μπουτίκ που να μπορεί να προσφέρει στον ΑΕΚτζή κάτι ωραίο, κάτι ελκυστικό. Πλέον, έξω από το ΑΕΚ Αρένα υπάρχει σύγχρονη μπουτίκ η οποία θα ικανοποιεί τις ανάγκες των φίλων της ομάδας.

Ακόμη δεν είναι 100% συμπληρωμένη αλλά ήδη υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί και θα συνεχίζεται η μπουτίκ να εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα