ΕΝΠ: Ανακοίνωσε τετράδα μεταγραφών ο Παπέττας
«Καρέ» μεταγραφών ανακοίνωσε στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Γιώργος Παπέττας. Οι νεοφώτιστοι θα ενισχυθούν με τους Νάθαν Μπένγκι, Πολ Τζούλιους, Πρόσπερ Μεντί και Νιβ Φλίτερ, ενώ φαίνεται πως θα γίνουν και άλλες προσθήκες.
Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως θα υπάρξει φιλικό με την Ανόρθωση στις 17 Ιουλίου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Για την ενίσχυση:
«Η κάθε περίπτωση διπλοτσεκάρεται. Τα περιθώρια είναι στενά και στόχος είναι να μην κάνουμε λανθασμένη επιλογή και θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τέσσερις είναι ο τελευταίες προσθήκες μας. Είναι ο 20χρονος Ελβετός Νάθαν Μπένγκι, ο 20χρονος Νιγηριανός Πολ Τζούλιους, ο αριστερός μπακ 28χρονος Πρόσπερ Μεντί και ο 23χρόνος Ισραηλινός δεξιός μπακ Νιβ Φλίτερ».
Πόσες μεταγραφές θα κάνετε;
«Δεν τέθηκε κάποιος αριθμός μεταγραφών. Θα σταματήσουμε εκεί που θα θεωρήσουμε ότι είμαστε μια ομάδα ολοκληρωμένη. Θα είμαστε μια εντελώς καινούρια ομάδα».
Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθείτε;
«Αρχίσαμε από τον τερματοφύλακα, συμπληρώνουμε σιγά-σιγά τις θέσεις της άμυνας, κάναμε προσθήκες και στην επίθεση και τώρα θα επικεντρωθούμε στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής».
Για την προετοιμασία:
«Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά και αναμένουμε την έναρξη των φιλικών για να αρχίσουμε το επίπεδο της ομάδας μας».
Για τα φιλικά:
«Στις 17 Ιουλίου παίζουμε με την Ανόρθωση και θα γίνουν και αρκετά ακόμα φιλικά. Θα παίξουμε σίγουρα με ΑΕΛ, με Αχυρώνα Ονήσιλο και με άλλες ομάδες α’ κατηγορίας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
