ΕΝΠ: Μεταγραφικό «ντελίριο» και δομική σταθερότητα

ΕΝΠ: Μεταγραφικό «ντελίριο» και δομική σταθερότητα

ΕΝΠ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Οι σχεδιασμοί στο στρατόπεδο της ΕΝΠ, ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με το μεταγραφικό να έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον της ομάδας.

Όλοι στην ΕΝΠ, προετοιμάζονται σε όλους τους τομείς για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Εντός της ομάδας παρουσιάζεται μια σταθερότητα και μια επίγνωση κινήσεων η οποία μόνο αυτοπεποίθηση μπορεί να εμπνέει σε όλους τόσο εντός της ομάδας όσο και εκτός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ένωσις δεν θα παρουσιαστεί ως «σάκος του μποξ» στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά θα αποτελέσει ένα μόνιμο πρόβλημα για τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Όσων αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα τώρα, είναι δεδομένο ότι εφόσον ο καινούργιος προπονητής της, ο κύριος Γκούτμαν, γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα του Ισραήλ, θα κινηθεί προς ποδοσφαιριστές από εκεί. Οι πληροφορίες του Gazzetta Cyprus σας ενημερώνουν ότι η ΕΝΠ βρίσκεται πολύ κοντά σε δυο περιπτώσεις από το Ισραηλινό Πρωτάθλημα (ή που έχουν αγωνιστεί εκεί). Επρόκειτο για δυο αμυντικούς, ο ένα σερβικής και ο άλλος ισραηλινής καταγωγής των οποίων τα ονόματα δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί ωστόσο ο σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή τους.

Η φιλοσοφία του προπονητή είναι να οικοδομηθεί η ομάδα από την αμυντική γραμμή και προς τα μπροστά, κάτι που επαληθεύεται από την μεταγραφική στόχευση παιχτών. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Γκούτμαν αναμένεται στην Κύπρο τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, όπου θα δει από κοντά το υλικό που διαθέτει και θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι σχεδιασμών και σιγά σιγά σε διαδικασία προετοιμασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα