ΑΕ Λεμεσού: Πλησιάζει αυτό το διπλό μεταγραφικό χτύπημα!

ΑΕ Λεμεσού: Πλησιάζει αυτό το διπλό μεταγραφικό χτύπημα!

ΑΕΛ

bet365

To Gazzetta Cyprus έχει όλες τις πληροφορίες για το «διπλό μεταγραφικό χτύπημα» που ετοιμάζει η ΑΕ Λεμεσού.

Όπως σας είχαμε αναφέρει προ ημερών στα υπόψιν των ιθυνόντων της ΑΕΛεμεσού είναι ορισμένοι Κύπριοι παίκτες .Πληροφορίες του Gazzetta Cyprus κάνουν λόγο πως ήδη δύο εξ αυτών των παικτών έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους αξιωματούχους της Λεμεσιανής ομάδας.

Πρόκειται για τον Ραφαήλ Μάμα, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς και τον Ευαγόρα Αντωνίου, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΛ, αλλά τη σεζόν που διανύσαμε ήταν στην ΑΕΖακακίου και πιο πριν στη Σέουτα Ισπανίας και στον Παναθηναϊκό Β.

Δύο παίκτες που έχουν πολλά να δώσουν, να προσφέρουν, φτάνει μέσα από τη σκληρή δουλειά και την κατάλληλη προετοιμασία μακριά από προβλήματα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα