ΑΕΚ Λάρνακας: Οριστικά παρελθόν ο Ράφα Λόπες

ΑΕΚ Λάρνακας: Οριστικά παρελθόν ο Ράφα Λόπες

Newsroom
λοπες τελος
Εξελίξεις στην υπόθεση Λόπες, καθώς όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ Λάρνακας, πιθανότατα διότι έχει διαπραγματευτεί και κάτι άλλο, αγνοώντας τις προτάσεις του Τσάβι Ρόκα.

Νέα τροπή έχει πάρει το θέμα Ράφα Λόπες στην ΑΕΚ μιας και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος επιθετικός απάντησε αρνητικά στην ομάδα της Λάρνακας.

Αν και έκανε δεύτερες σκέψεις και φάνηκε να επιθυμεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ και πάλι άλλαξε στάση, πιθανόν γιατί έχει κάτι άλλο καλύτερο στα χέρια του, και γύρισε πλάτη στην πρόταση που του έκανε ο Τσάβι Ρόκα.

Πάντως, για την ΑΕΚ η περίπτωση Ράφα Λόπες έχει κλείσει οριστικά και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ξανά μαζί του. Αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και ο Ρόκα βάζει στο μπλοκάκι του μία ακόμη κίνηση που θα χρειαστεί να γίνει, με ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα