Απόλλων Λεμεσού: Είπε «αντίο» και στον Εκπολό

Απόλλων Λεμεσού: Είπε «αντίο» και στον Εκπολό

Newsroom
ΕΚΠΟΛΟ
«Τέλος» από τον Απόλλων Λεμεσού ο Γκόντσγουιλ Εκπολό, ο οποίος αρνήθηκε 3η πρόταση της ομάδας για ανανέωση και έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο.

Παρελθόν από τον Απόλλων Λεμεσού αποτελεί ο Γκόντσγουιλ Εκπολό. Ο Νιγηριανός αμυντικός είπε και τρίτο «όχι» στη διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι προτάσεις ήταν άκρως ικανοποιητικές και μάλιστα θα τον έκαναν τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στην ιστορία του κλαμπ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024), ο 29 ετών άσος είχε δυο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι η συνεργασία μας με τον Γκότσγουιλ Εκπόλο έχει ολοκληρωθεί.

Ο ποδοσφαιριστής μετά από διαβουλεύσεις αρκετών μηνών ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (21/05) ότι δεν έκανε αποδεκτή και την τρίτη πολύ βελτιωμένη πρόταση η οποία του υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την ομάδα μας.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γκότσγουιλ Εκπόλο ο οποίος ήταν πρότυπο επαγγελματία και του εύχεται κάθε επιτυχία τόσο προσωπική του ζωή, όσο και στην καριέρα του.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα