ΑΕΚ Λάρνακας: Στην άκρη η πίκρα, στα βαθιά μπαίνει ο Ρόκα
Ό,τι έγινε-έγινε. Όση στεναχώρια και πίκρα να υπάρχει ο χρόνος και τα γεγονότα δεν αλλάζουν. Η ΑΕΚ καλείται να αποδεχθεί την μοίρα της και να συνεχίσει αυτό που κάνει με επιτυχία εδώ και τόσα χρόνια. Ο Τσάβι Ρόκα θα συνεχίσει να χτίζει και να ονειρεύεται τον τίτλο. Μπορεί να μην ήρθε φέτος αλλά η ΑΕΚ είναι χτισμένη κάτω από στέρεες βάσεις και πάνω σε αυτές θα συνεχίσει να… επενδύει.
Ήδη, ο Τσάβι Ρόκα έχει έρθει σε συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου του Άνχελ Γκαρσία και δεν θα αργήσει να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση, ενώ σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές και με άλλους παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ.
Όπως συνηθίζει να κάνει ο Ρόκα και η ΑΕΚ ξεκινά το χτίσιμο και τη δημιουργία του ρόστερ από τον περσινό κορμό. Όσους θέλει θα τους κρατήσει ο Ρόκα, όμως υπάρχει και το μεγάλο κεφάλαιο του προπονητή μιας και το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ήταν το τελευταίο του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ομάδας.
Ο Ρόκα έχει ήδη λίστα με προπονητές που τον ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να έκανε και κάποιες επαφές. Στόχος είναι το θέμα αυτό να κλείσει το συντομότερο για να μπορέσει η ομάδα της Λάρνακας να προχωρήσει τον προγραμματισμό απρόσκοπτα και να επικεντρωθεί ο Τσάβι Ρόκα στο πλάνο δημιουργίας της ομάδας για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα είναι αρκετά νωρίς μέσα στην σεζόν.
Επίσης, στον αέρα είναι και η περίπτωση Τόνγκια μιας και η ΑΕΚ καλείται να αποφασίσει αν θα πληρώσει για να τον κάνει δικό της. Κάτι που θα αποφασιστεί από κοινού του Ρόκα και της διοίκησης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
