ΑΕΖ - Πέτροβιτς: «Συγγνώμη σε όσους έβλεπαν το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα σήμερα»

ΑΕΖ - Πέτροβιτς: «Συγγνώμη σε όσους έβλεπαν το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα σήμερα»

Newsroom
πετροβιτς σαλαμινα
Ο προπονητής της ΑΕΖ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με όσα έγιναν στο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο που παρακολουθούσε για την ανάρμοστη συμπεριφορά των παικτών.

Επεισοδιακό ήταν το τελευταίο ματς της χρονιάς, ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ με τον διαιτητή να μοιράζει κόκκινες κάρτες μετά από ένταση μεταξύ των παικτών.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα όσα συνέβησαν πριν τη λήξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τελείωσε η σεζόν και ξέραμε ότι ήταν αδιάφορο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω σήμερα. Αυτές τις μέρες όσο είμαι εδώ και με πολλές απουσίες σήμερα προηγήθηκε η Νέα Σαλαμίνα, όμως, γυρίσαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να πετύχουμε και 2ο γκολ.

Στο β΄ημίχρονο αυτή η φάση που έγινε και η αντίδραση του παίκτη της Νέας Σαλαμίνας και μετά ότι χειρότερο και με δικό μας παίκτη... Να ζητήσω συγνώμη σε όλους που βλέπανε το παιχνίδι σήμερα. Δεν είναι καλό, δεν κατάλαβα γιατί γίνανε αυτά. Τζάμπα οι κόκκινες κάρτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους, για την προσφορά που μου κάνανε εδώ στην Κύπρο. Είμαι ευχαριστημένος από τη διοίκηση και τους παίκτες που προσπάθησαν. Θέλει αρκετή δουλειά να κάνει η ομάδα για του χρόνου, αν θέλει να γυρίσει ξανά στην α΄ κατηγορία.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα