Απόλλων Λεμεσού: Ξεκίνησε με Οθέλλο στο «ΆλφαΜέγα Stadium», τελειώνει με τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο

Απόλλων Λεμεσού: Ξεκίνησε με Οθέλλο στο «ΆλφαΜέγα Stadium», τελειώνει με τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Ολοκληρώνεται απόψε (12/5, 19:00) η φετινή πορεία του Απόλλωνα Λεμεσού στο πρωτάθλημα (κόντρα στον Οθέλλο), ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει και η παραμονή ή όχι του Πάμπλο Ματσίν τη νέα σεζόν στον πάγκο του συλλόγου.

Με εντός έδρας παιχνίδι ολοκληρώνει ο Απόλλωνας Λεμεσού τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2023-2024. Στις 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Οθέλλο Αθηαίνου.

Αντίπαλο που είχε η Λεμεσιανή ομάδα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται σήμερα. Τη 19η Αυγούστου 2023 ο Απόλλωνας είχε φιλοξενήσει τον Οθέλλο στο «ΆλφαΜέγα Stadium» στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της σεζόν 2023-2024 με το αποτέλεσμα τότε να είναι 1-1.

Τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος αυτό σήμερα και ο Απόλλωνας παίζοντας στην έδρα του θέλει να κλείσει τη σεζόν με νίκη.

Ένα αδιάφορο παιχνίδι από κάθε άποψη όπου δίνεται η ευκαιρία για αγώνα μακριά από άγχος, πίεση. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς Κύπριους παίκτες.

Με το πέρας της σημερινής αναμέτρησης, μέσα στα επόμενα 24ωρα, λογικά θα ξεκαθαρίσει και το σκηνικό εάν θα τιμηθεί το συμβόλαιο που έχει και την επόμενη περίοδο μεταξύ Απόλλωνα και Ματσίν, ή εάν ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, πάρει την απόφαση για αλλαγή στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της Λεμεσιανής ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα