Ανόρθωση: Φτάνουν τις 180 χιλιάδες τα έσοδα από τις εισφορές
Η «Κυρία» βρίσκεται σε ένα αρκετά κακό φεγγάρι, ωστόσο ακόμα και σε αυτές τις στιγμές, οι φίλαθλοί της στέκονται στο πλευρό της ομάδας τους.
Οι οργανωμένοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου να αποπληρωθεί το δάνειο για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μέσα σε λίγες μέρες η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια.
Πέρα από τους επιχειρηματίες που έχουν καταθέσει χρήματα, τα υπόλοιπα έσοδα των εισφορών πλησιάζουν τις 180 χιλιάδες και συνεχίζουν να αυξάνονται.
Εκτός από τον «12ο» παίκτη της ομάδας, αλλά και τους ιδιώτες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έχουν επίσης συνεισφέρει προκειμένου να εξοφληθεί το ποσό της Κτηματικής.
Δείτε εδώ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
