Ανόρθωση: Και ο Περέα στη λίστα με τους κινδύνους

Ανόρθωση: Και ο Περέα στη λίστα με τους κινδύνους

Πάνος Λάρκος
santis_anorthosi
Η περίπτωση του Αλμπέρτο Περεά δείχνει να είναι η πιο δύσκολη από τις προσφυγές για την Ανόρθωση, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να πάρει τα δεδουλευμένα του άμεσα.

Έφθασε στην Ανόρθωση τον Ιανουάριο με στόχο να κάνει τη διαφορά και να δώσει το κάτι παραπάνω. Λίγο μετά την άφιξη του στην Κύπρο έχασε τον πατέρα του και έλλειψε αρκετές μέρες δικαιολογημένα με την Ανόρθωση να δείχνει κατανόηση, όμως τώρα ο Ισπανός δείχνει ανένδοτος στις επαφές με τη διοίκηση ζητώντας όλο το ποσό των δεδουλευμένων του άμεσα.

Όπως φαίνεται η περίπτωση του Αλμπέρτο Περέα των 11 συμμετοχών με τις τέσσερις μόλις βασικός είναι αρκετά δύσκολη και μία απ’ αυτές που θα πρέπει να «τρέξουν» το συντομότερο για να μην προκύψουν δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Περέα δείχνει να θέλει να πάρει τα δεδουλευμένα του άμεσα, διαφορετικά θα ζητήσει όλο το ποσό του συμβολαίου του μιας και έχει ακόμη ένα χρόνο δέσμευση με την «Κυρία».

Όλα αυτά δεν είναι άγνωστα, ούτε αποτελούν έκπληξη για τη διοίκηση. Γνωρίζει πολύ καλά ο Σάντης και οι συνεργάτες του ότι οι δικές τους άστοχες ενέργειες έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο και τώρα καλούνται να βρουν λύσεις. Αν δεν τις βρουν τις λύσεις θα κληθούν οι επόμενοι να πληρώσουν τα σπασμένα. Όπως και να έχει οι επόμενοι είναι αυτοί που θα κληθούν και να υλοποιήσουν τις συμφωνίες της τωρινής διοίκησης.

Η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποφευχθούν προσφυγές που θα φέρουν την ομάδα σε ακόμη πιο δυσάρεστα μονοπάτια. Ο Μουσοντά έχει πάρει άδεια και απουσιάζει, παίκτες είναι σε καθημερινή επαφή με τη διοίκηση και η ομάδα στο αγωνιστικό βρίσκεται στο έρμαιο των ορέξεων των αντιπάλων.

Η εικόνα στην Πάφο είναι ένα αποτύπωμα της τωρινής Ανόρθωσης. Μίας Ανόρθωσης που σίγουρα ο Οκκάς δεν φέρει καμία ευθύνη. Αντίθετα βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση για να παλέψει και να κρατήσει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί. Με παίκτες που θέλουν να φύγουν, με παίκτες που έφυγαν ήδη και με παίκτες που δεν έχουν διάθεση να παίξουν. Ελάχιστοι είναι αυτοί που ιδρώνουν την φανέλα.

Θα παρουσιαστεί συνδυασμός;


Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η έκτακτη Γενική Συνέλευση μετά και την παραίτηση της διοίκησης Σάντης. Οι διεργασίες συνεχίζονται από κάποιους πρώην παράγοντες της ομάδας και θα διαφανεί αν είναι εφικτό να καταρτιστεί συνδυασμός. Πάντως, έχουν χτυπήσει πόρτες και έχουν πάρει τον παλμό που υπάρχει και θα διαφανεί αν είναι εφικτό να αναλάβουν αλλά και να συμπληρώσουν τον αριθμό ατόμων για τη νέα διοίκηση.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα