Απόλλων Λεμεσού: Η επίσημη ενημέρωση για Κοστάκε, Σπόλιαριτς και Βαλμπουενά

Απόλλων Λεμεσού: Η επίσημη ενημέρωση για Κοστάκε, Σπόλιαριτς και Βαλμπουενά

Newsroom
valbuena
Ο Απόλλων ενημέρωσε για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αποχώρησαν ως τραυματίες από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Χωρίς Βαλμπουενά θα παραταχθεί ο Απόλλων στο κρίσιμο ημιτελικό κόντρα στην Πάφο (17.4,20:00). Στην αποστολή θα βρίσκεται ο Σπόλιαριτς, ενώ η συμμετοχή του Βαλεντίν Κοστάκε θα αποφασιστεί μετά την αυριανή προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αποχώρησαν ως τραυματίες από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη μυϊκή θλάση και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Πάφο. Η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες για να κριθεί πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.

Ο τραυματισμός του Ντανίλο Σπόλιαριτς προήλθε από κτύπημα αντιπάλου στο γόνατο του διεθνούς μέσου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην αποστολή για τον ημιτελικό της Τετάρτης.

Ο Βαλεντίν Κοστάκε αισθάνθηκε μυϊκές ενοχλήσεις στον μηρό και η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης θα αποφασιστεί μετά την αυριανή (τελευταία) προπόνηση.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Λεμεσού

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα