Πετράκης: «Η Δόξα ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι περήφανη!»

Πετράκης: «Η Δόξα ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι περήφανη!»

Newsroom
ΠΕΤΡΑΚΗΣ
Περήφανος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και υπεύθυνος για την ήττα που σημαίνει σχεδόν υποβιβασμό της Δόξας Κατωκοπιάς, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετράκης.

Παρά το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή, εντούτοις η Δόξα ηττήθηκε με 2-1 από την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και δεν έχει παρά μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στο πρωτάθλημα Cyta.

Μετά το πέρας του ματς, ο Γιώργος Πετράκης φάνηκε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ δήλωσε πως η Δόξα θα παραμείνει περήφανη.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Συγχαρητήρια στην Καρμιώτισσα, σήμερα έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, σίγουρα δεν έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία στατική φάση και προσπαθήσαμε μετά να αντιδράσουμε. Το σπουδαίο για μένα ήταν ότι στο Β’ ημίχρονο βγάλαμε αντίδραση και ισοφαρίσαμε. Σίγουρα μετά ρισκάραμε και δεχθήκαμε γκολ. Αυτό ήταν καθοριστικό για μας.

Σίγουρα κλείνοντας δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές σε ό,τι αφορά την προσπάθεια και τη νοοτροπία. Έπαιξαν περήφανα, αυτό θέλαμε να κάνουμε σήμερα. Θέλαμε να έχουμε μια στάση και απόδοση η οποία δεν θα αφήσει περιθώρια ώστε να μας ρίξει. Η Δόξα έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι διεκδίκησε και διεκδικεί είναι με υπερηφάνεια. Στην ουσία αυτό που μας χωρίζει από την Καρμιώτισσα και είναι αυτό που έκρινε την παραμονή είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια. Κάναμε ένα πολύ δυνατό come back, κάναμε σπουδαίες νίκες.

Αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να δώσουμε την σταθερότητα στην ομάδα ώστε να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω. Τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχω εγώ και μετέπειτα όλοι μας στο τμήμα. Η Δόξα ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι περήφανη.»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα