Καρμιώτισσα - Δόξα Κατωκοπιάς 2-1: Ο Τσουκαλάς κράτησε στην κατηγορία την Καρμιώτισσα

Newsroom
Με γκολ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Τσουκαλά, η Καρμιώτισσα επικράτησε 2-1 της Δόξας Κατωκοπιάς, ξέφυγε στο +10 και στην ουσία βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην κατάκτηση του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Σε ένα σπουδαίο «ντέρμπι παραμονής» με γκολ εκατέρωθεν, φάσεις και δοκάρια, η Καρμιώτισσα ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε, καθώς το γκολ του Τσουκαλά στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 9η αγωνιστική των Playout.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν έτσι στο +10 τη διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του μίνι πρωταθλήματος, βρίσκονται αγκαλιά με την παραμονή. Αντίθετα, η Δόξα δύσκολα θα προλάβει να σώσει την κατηγορία.

Γκολ, δοκάρι και... σβήσιμο με αποβολή ballboy

Η Καρμιώτισσα πήρε πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ, αφού στο 10ο λεπτό ο Αγγελή με διπλή προσπάθεια (κεφαλιά και σουτ) ύστερα από κόρνερ έκανε το 1-0, με την άμυνα της Δόξας να έχει κάκιστη στάση.

Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη δεν μπόρεσαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, και στάθηκαν τυχεροί στο 24', όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσαντώνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με άνεση το προβάδισμα και την κατοχή της μπάλας, με τη Δόξα να έχει μια και μοναδική στιγμή στο πρώτο μέρος, ένα μακρινό σουτ του Αλσέους στο 41' που πέρασε άουτ.

Το πρώτο σαρανταπενάλεπτο ολοκληρώθηκε με ένα blooper, καθώς ένα ballboy πέταξε 2η μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, με τον ρέφερι Φελλά να τον αποβάλλει!

Ο Τσουκαλάς κράτησε στην κατηγορία την Καρμιώτισσα

Με το καλησπέρα (47') στο δεύτερο μέρος ο Αλσέους είχε τεράστια ευκαιρία, αφού βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας της Καρμιώτισσας, όμως κατάφερε να αστοχήσει εξ' επαφής. Αντιθέτως, ο Τρούγιτς βρήκε στόχο στο 49', όταν με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η Δόξα ανέβηκε τόσο ψυχολογικά όσο και στο χορτάρι, ωστόσο πιο κοντά στο γκολ έφτασε η Καρμιώτισσα, με τον Αλέξανδρο Αντωνίου να κάνει δυο τρομερές επεμβάσεις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και εξ' επαφής σου του Κατσαντώνη στο 77'.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν ξανά άτυχοι στο 81', καθώς ξανά από απευθείας εκτέλεση φάουλ (σέντρα αυτή τη φορά) η μπάλα χτύπησε ξανά στο δοκάρι της Δόξας. Η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε στο 88', όταν ο Τσουκαλάς εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, το οποίο σχεδόν εξασφαλίζει την παραμονή στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών.

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Γκραντινάρου, Αγγελή, Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Νεοφύτου, Ντούμπια (55' Ψύχας), Θεοδώρου, Ουεσλάτι (79' Παντελή), Κατσαντώνης.

Δόξα Κατωκοπιάς (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Τάντι (79' Ναμπί), Πούριτς, Βελκόφσκι, Αντωνιάδης, Τραιτσέφσκι (72' Φοφανά), Αλσεούς, Μέσκα (72' Χάνι), Ασάντε (72' Σαντίκ), Προβυδάκης, Τρούγιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα