Δόξα Κατωκοπιάς - Απόλλων Λεμεσού 0-2: Άνετο πέρασμα από την Περιστερώνα και... βλέπει Κύπελλο

Newsroom
Ο Απόλλων Λεμεσού πήρε τη νίκη απέναντι στη Δόξα (6/4,0-2), σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το σύνολο του Ματσίν εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο β' γκρουπ, ενώ ο σύλλογος της Κατωκοπιάς συνεχίζει τις «χαμηλές πτήσεις».

Μόνος πρώτος στην κορυφή της κατάταξης στο β' γκρουπ είναι ο Απόλλων Λεμεσού, που επικράτησε με άνεση της ουραγού Δόξας (6/4,0-2) στην 7η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος Cyta.

Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά είχαν επιβάλει τον δικό τους ρυθμό στο ματς και έφτασαν μέχρι το γκολ στο 33ο λεπτό. Ο Αντενόν έκανε την κεφαλιά μετά από μία στατική φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο η φάση χρειάστηκε επανεξέταση.

Ο VAR εντόπισε παράβαση και τελικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους παίκτες του Ματσίν να βρίσκουν εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα στο 37ο λεπτό.

Ο Κωστάκε, πήρε την μπάλα στο όριο της περιοχής και με ένα σουτ την έστειλε συστημένη στα δίχτυα του Αντωνίου, για το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο, η Δόξα είχε την καλή στιγμή της με τον Τάντι να δοκιμάζει μία κεφαλιά στο 62', την οποία απέκρουσε ο Δημητρίου.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά πεσμένος, με τους φιλοξενούμενους να κυκλοφορούν περισσότερο την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν αξιόλογες προϋποθέσεις, έως το 78'.

Ο Πέρετζ πάτησε περιοχή και έκανε το πλασέ που κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Δόξα: Αντωνίου, Τάντι, Τρούγιτς, Τραϊτσέφσκι (59'Φοφανά), Αντενόν, Βελκόφσκι, Αλσεούς (59'Ναμπί), Αντωνιάδης, Β. Κυριάκου, Μέσκα (59'Σαντίκ), Ασάντε.

Απόλλων: Δημητρίου, Άδωνη, Κρμέντσικ (46'Μπακένγκα), Σάντος, Ποντικός, Σπόλιαριτς, Γιούρσεβιτς, Αρτεάν, Βαλμπουενά (52'Χάμπος), Κοστάκε, Κολ (52'Πέρετζ).

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα