Δόξα Κατωκοπιάς: Νίκη για να ελπίζει, ειδάλλως χάνεται

Δόξα Κατωκοπιάς: Νίκη για να ελπίζει, ειδάλλως χάνεται

Newsroom
δοξα 3/4
Ακόμη έναν τελικό έχει μπροστά της σήμερα (6/4, 18:00) η Δόξα Κατωκοπιάς, που γνωρίζει πως αν δεν κερδίσει τον Απόλλωνα οι ελπίδες παραμονής θα «σβήσουν».

Νίκη ή... καταδίκη μοιάζει ο σημερινός (6/4, 18:00) εντός έδρας αγώνας της Δόξας Κατωκοπιάς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για την 8η αγωνιστική των Playout του πρωταθλήματος Cyta.

Το σύνολο του Γιώργου Πετράκη γνωρίζει πως θα βρει έναν αντίπαλο χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και με το μυαλό στην ερχόμενη Τετάρτη (10/4) και τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Πάφο.

Η Δόξα βρίσκεται στο -7 από θέση παραμονής, εκεί όπου αυτή τη στιγμή «φιγουράρει» η Καρμιώτισσα. Ο σύλλογος των Πολεμιδιών φιλοξενεί το απόγευμα της Κυριακής (7/4, 19:00) τον -επίσης αδιάφορο βαθμολογικά - Εθνικό Άχνας, και σε περίπτωση νίκης της Δόξας θα έχει έξτρα πίεση για το τρίποντο.

Στον σύλλογο της Κατωκοπιάς ξέρουν πως το σημερινό παιχνίδι είναι must win, είναι ένας ακόμη τελικός στη «μάχη» της παραμονής, και σε περίπτωση που δεν κατορθώσει να πάρει τους τρεις βαθμούς τα πράγματα θα είναι έως και καταδικαστικά.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα