Εθνικός Άχνας - Δόξα Κατωκοπιάς 1-2: Έκανε την ανατροπή στο Δασάκι και είναι ακόμα «ζωντανή»

Newsroom
Η Δόξα ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και πήρε τη νίκη στο Δασάκι, επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού (3/4). Ο Καμπρέρα πρωταγωνίστησε στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας προβάδισμα στο σύνολο του Σατσία, ωστόσο οι παίκτες του Πετράκη έβγαλαν αντίδραση και έφτασαν στο ζητούμενο.

Τη 10η νίκη της ιστορίας της στο Δασάκι πανηγύρισε η Δόξα Κατωκοπιάς, που πήρε το διπλό απέναντι στην ομάδα του Μαρίνου Σατσιά, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1 (3/4) του Εθνικού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play out, και πλέον συνεχίζουν να ελπίζουν για την παραμονή στην κατηγορία.

«Κουβάλησε» ο Καμπρέρα

Ο Εθνικός από τα πρώτα λεπτά έδειχνε να έχει βρει ρυθμό στο ματς και γέμιζε την περιοχή του Αντωνίου δημιουργώντας ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 3' με τον Καμπρέρα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να αστοχεί.

Ο ίδιος «χτύπησε» ξανά στο 8', με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο Αργεντίνος ήταν καθοριστικός στο πρώτο ημίχρονο και μετά από ακόμα μία χαμένη ευκαιρία στο 18' άνοιξε το σκορ στο 26', βρίσκοντας το δρόμο για τα δίχτυα, για το 1-0. Ο Καμπρέρα έφτασε τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας τον Φραν Σολ στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Η αντίδραση της Δόξας ήταν άμεση με τους παίκτες του Πετράκη να πιέζουν ψηλότερα, φτάνοντας μέχρι την περιοχή του Παναγή.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι μετά από χέρι του Μπίκερ μέσα στην περιοχή. Ο Τρούγιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Ολική ανατροπή από τη Δόξα, αντέδρασε αργά ο Εθνικός

Κόντρα στη ροή του πρώτου ημιχρόνου, η Δόξα εισήλθε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα και έκανε την ανατροπή στο 51', με τον Βελκόφσκι να σκοράρει για το 1-2. Ο Αντουί βρήκε χώρους και έκανε το γύρισμα προς τον συμπαίκτη του, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα απευθείας στα δίχτυα του Παναγή.

Ο Σατσιάς φρέσκαρε την ενδεκάδα του καθώς οι παίκτες του βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ είχαν αρχικά το πάνω χέρι, ωστόσο μετά την αλλαγή των δεδομένων ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά. Ο Χριστοφή δοκίμασε δύο φορές να φέρει το ματς στα ίσα, απειλώντας στο 67' και λίγο αργότερα, στο 75', ωστόσο δεν κατάφερε να αλλάξει τον δείκτη του σκορ. Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα και ο αγώνας είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Εθνικός δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι το ζητούμενο και δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των καλών αποτελεσμάτων που είχε φέρει στις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγή, Περατικός (78′ Ιωαννίδης), Π. Ιωάννου, Στυλιανού, Αγγελόπουλος (73′ Πεχλιβάνης), Ντε Ιριόντο (61′ Σπιρόφσκι), Λίπσκι, Ντράζιτς (61′ Μπέκερ), Μπίκερ, Καμπρέρα, Μ. Ηλία (61′ Χριστοφή).

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Τάντι, Αντωνιάδης, Πούριτς, Προβιδάκης, Τραϊτσέφσκι (81′ Χ. Κυριάκου), Αλσέους, Βελκόφσκι (70′ Φοφανά), Μέσκα (81′ Χάνι), Τρούγιτς (70′ Σαντίκ), Αντουί (55′ Ασάντε).

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα