Παναγιώτης Κυριάκου: «Είναι σημαντικά αυτά τα λεπτά στην Α' Κατηγορία»

Παναγιώτης Κυριάκου: «Είναι σημαντικά αυτά τα λεπτά στην Α' Κατηγορία»

Newsroom
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Ο νεαρός τερματοφύλακας της Δόξας, παρέλαβε το βραβείο για την κορυφαία απόκρουση της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, εξηγώντας πως είναι σημαντικό που παίρνει χρόνο συμμετοχής, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

O Παναγιώτης Κυριάκου παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2023/24 για την ωραιότερη απόκρουση της συγκεκριμένης αγωνιστικής. Ο 19χρονος τερματοφύλακας της Δόξας, δανεικός από την ΑΕΛ, δήλωσε κατά τη παραλαβή:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κοινό για τη ψήφο του στην απόκρουση μου, το εκτιμώ πολύ. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα της Δόξας και τους προπονητές μου».

Πως νοιώθεις που έχεις λάβει τα πρώτα σου λεπτά στην Α’ Κατηγορία;

«Παρόλο που αυτές οι εμφανίσεις ήρθαν και μέσα από μια δόση τύχης, όλοι στην ομάδα της Δόξας μου δείχνουν συνεχώς ότι πιστεύουν σε εμένα, παρόλο που είμαι δανεικός. Ίσως σε άλλη ομάδα να μην γινόταν αυτό. Είναι σημαντικά αυτά τα λεπτά και κάθε εμπειρία στην Α’ Κατηγορία».

Που θα σε βρει η νέα σεζόν;

«Η νέα σεζόν θα με βρει να επιστρέφω στην ΑΕΛ από το δανεισμό μου. Φαντάζομαι πως θα συζητήσουμε για το ρόλο μου στην ομάδα ή το ενδεχόμενο εκ νέου δανεισμού μου, με βάση το τι είναι καλύτερο για την εξέλιξη μου».

Ο Κυριάκου την τρέχουσα σεζόν έχει δυο συμμετοχές με την ομάδα της Κατωκοπιάς και συνολικά 172 αγωνιστικά λεπτά.

Πηγή

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα