Άρης Λεμεσού - Ανόρθωση: Επιστρέφουν Σαβό και Καζού, βασικός ο Αρτυματάς στο «Αλφαμέγα»
Ο Άρης υποδέχεται την Ανόρθωση στη Λεμεσό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος Cyta (31/3,19:00).
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος είναι τιμωρημένος, πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, με τους Καζού και Σαβό να επιστρέφουν.
Από την άλλη, ο Γιάννης Οκκάς, έκανε μόλις τρεις, με τον Αρτυματά να παίρνει και πάλι φανέλα βασικού.
Οι ενδεκάδες των δύο προπονητών:
Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Καζού, Μπράουν, Νίκολιτς, Μπένγκτσον, Μαγιαμπέλα, Γκομίς, Σάβο.
Ανόρθωση (Γιάννης Οκκάς): Αρμπολέδα, Αντωνίου, Κορρέα, Μαρμούκ, Κορέια, Χρυσοστόμου, Αρτυματάς, Γκερέρο, Παρούτης, Φερέιρα, Καστέλ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
