Ανόρθωση: Μετά τις υποσχέσεις ψάχνει αγωνιστική ανάταση

Ανόρθωση: Μετά τις υποσχέσεις ψάχνει αγωνιστική ανάταση

Πάνος Λάρκος
anorthosi
Η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να βρει λίγη ψυχολογία, μετά από τις συνεχόμενες αποτυχίες και να μη γίνει σάκος του μποξ στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Άρη (19:00)

Μέσα από το αγωνιστικό κομμάτι θα προσπαθήσει η Ανόρθωση να βρει λίγη ψυχολογία μιας και τον τελευταίο καιρό έχει καταρρακωθεί από με τις συνεχόμενες αποτυχίες αλλά και το αδιέξοδο που υπάρχει το αγωνιστικό σκέλος. Η «Κυρία» δεν θέλει να γίνει σάκος του μποξ στα παιχνίδια που απομένουν και ο Οκκάς προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, ενόψει και του σημερινού αγώνα με τον Άρη στη Λεμεσό.

Είναι ερωτηματικό πως θα παρουσιαστούν οι παίκτες μετά και την χθεσινή επίσκεψη του Ανδρέα Σάντη στα αποδυτήρια, τις εξηγήσεις αλλά και τις υποσχέσεις που έδωσαν. Έπεισε τους παίκτες ο πρόεδρος της «Κυρίας» με την στάση και τα όσα τους μετέφερε; Ίσως η απάντηση δοθεί με τον τρόπο που θα παραταχθεί η Ανόρθωση στο γήπεδο και τη διάθεση που θα δείξει. Πάντως για την ώρα οι ποδοσφαιριστές κάνουν σκέψεις για προσφυγή αν δουν σύντομα ότι δεν αλλάζει κάτι.

Ο Γιάννης Οκκάς έχει αναλάβει σε μία δύσκολη περίοδο και γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει το οτιδήποτε, όμως είναι διατεθειμένος να παλέψει όσο μπορεί για να παρουσιάσει την ομάδα στα ματς που απομένουν και ανταγωνιστική και απαιτητική στα παιχνίδια και να διαψεύσει τις Κασσάνδρες που περιμένουν την Ανόρθωση να είναι η ομάδα που θα έχει παθητικό ρόλο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά υπάρχουν προβλήματα μιας και δεν υπολογίζονται οι Τσίκο, Κίκο, Τεχέρα, Τιουνέ, Γκασάμα και Μιχαήλ. Κάποιοι εξ αυτών θα ήταν βασικοί υπό κανονικές συνθήκες.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν στο αρχικό σχήμα θέση διεκδικούν Χρυσοστόμου, Αρτυματάς και Παρούτης. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ανόρθωση απέναντι σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει πολλές φορές την ομάδα της Αμμοχώστου και η οποία ποιοτικά υπερτερεί όπως και να το κάνουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα